Economie & Zakelijk

Er zijn een groot aantal boekpublicaties in het genre economie en management. De uitgevers publiceren telkens nieuwe titels, en we kennen wellicht al verschillende bestsellers in deze categorie. Als je al lang boeken in dit genre hebt willen lezen, maar nog niet de kans en tijd hebt gehad om de papieren edities te lezen, kun je nu uitvinden of jouw favorieten ook beschikbaar zijn als audioboek. De onderwerpen zijn breed en kunnen bijvoorbeeld gaan over persoonlijke financiën, het veranderen van bedrijfsmanagement, onderhandelingen en coaching. Je kunt ook verschillende levels in elk onderwerp kiezen, zoals financieringsboeken voor mensen die geen financiële kennis hebben, of juist boeken met een hoge complexiteit bedoeld voor professionals.

Alles is verkopen
De strijd om Uber
Echte leiders dienen: Voor leiders die het verschil maken
Geld
Gung Ho!
Managers op het matje: Meer impact met Fysiek Leiderschap
Mintzberg in essentie: 42 korte verhalen voor de manager
Ontwerp je persoonlijke missie
Schrijven voor SEO
We love communities

Een diverse selectie van audioboeken in financiën en management

Zou je graag meer willen weten over persoonlijke financiën en investeringen? Dan zou je wellicht bestsellers van Noorse zakenleiders kunnen overwegen om geïnspireerd te raken over je eigen baan, of om verder te komen met een business plan. Als je droomt van zelfontwikkeling en je wilt focussen op een nieuwe carrière, dan kan er een hoop kennis worden vergaard van ervaren coaches. Je kunt nu luisteren naar meer van deze boeken. Of je nu meer wilt leren op een persoonlijk level, of advies nodig hebt om een groot bedrijf of organisatie te runnen kun je hier meer relevante audioboektitels vinden.

Je kunt gratis luisteren naar boeken over financiën en management

Er zijn nu veel verschillende apps en diensten op de markt waar je gratis kunt luisteren naar audioboeken. Het kan dus lastig zijn een volledig overzicht te krijgen van het aanbod. In plaats van het kiezen van één app, is het nu mogelijk om meerdere luisterboeken-apps. Je kunt deze apps tot wel 30 dagen gratis gebruiken. Op deze manier krijg je toegang tot titels in het financiën en management genre, zowel de boeken die je kent van vroeger als nieuwe inspirerende titels. Tijdens deze periode kun je natuurlijk ook luisteren naar andere audioboeken in andere categorieën, zoals kinderboeken, klassiekers en verfilmingen.