Over ons

Er bestaan verschillende apps voor luisterboeken die beschikbaar zijn op de Nederlandse markt. Op Alleluisterboeken.nl kun je deze apps met elkaar vergelijken. Naar audioboeken luisteren via apps is relatief nieuw. Met onze website hebben we het jou gemakkelijk gemaakt door deze verschillende apps met elkaar te vergelijken.

Hoe werkt onze website?

Wij ontvangen een vergoeding voor iedereen die via de website Alleluisterboeken.nl lid wordt van een van de apps. Dit geldt echter niet voor alle apps die je op onze website kunt vinden. Het is uiteraard niet mogelijk dat een app ons hogere vergoedingen betaalt met het doel door ons aanbevolen te worden boven de concurrerende apps. Onze aanbevelingen zijn puur gebaseerd op het assortiment aan luisterboeken waarover een app beschikt en de bijbehorende kosten. Functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid zijn bovendien ook factoren waarmee we rekening houden bij onze beoordelingen.

Alle app-reviews zijn geschreven door objectieve beoordelaars die er geen financieel belang bij hebben om de ene app een betere review te geven dan de andere.

Op onze website vind je ook boekentips waarmee je suggesties krijgt voor nieuwe luisterboeken. Je zult er ook kortingscodes en aanbiedingen aantreffen van de verschillende apps, waarmee het mogelijk is gratis naar audioboeken te luisteren.

We hopen dat onze website je bevalt en dat je hier een geschikte luisterboeken app zult vinden.

Contact met ons opnemen

Heb je vragen, verbeterpunten of wil je ons gewoon iets vertellen? Neem dan gerust contact met ons op via info@alleluisterboeken.nl.