BookBeat

Het nieuwe digitale platform BookBeat is een initiatief van uitgeverij Bonnier Books, welke zich onder één van de grootste uitgevers van Europa mag scharen. BookBeat is volledig gericht op het beluisteren van audioboeken en de vele boektitels die het platform te bieden heeft zijn te beluisteren via hun app op je tablet of smartphone.

Normaal gesproken biedt BookBeat een proefperiode aan van slechts 14 dagen, maar met onze exclusieve actiecode bookbeatextra is de gehele collectie luisterboeken nu maar liefst 90 dagen vrijblijvend te beluisteren. Je verdubbelt hiermee dus je gratis proefperiode van twee weken naar een maand!

BookBeat's app

Onze mening over BookBeat

Na BookBeat een aantal weken te hebben uitgetest kunnen we je eerlijkheidshalve vertellen dat deze audioboekendienst een aantal flinke voordelen heeft, maar helaas toch ook een aantal nadelen. De gratis proefperiode van twee weken was voor ons in ieder geval reden genoeg om eens lekker door de app te snuffelen en kennis te maken met wat BookBeat allemaal te bieden heeft.

De voordelen van BookBeat

De nadelen van BookBeat

De nederlandse website van BookBeat

Abonnementsvormen en prijzen van BookBeat

BookBeat hanteert drie verschillende abonnementsvormen, welke je bovendien alle drie uit kunt breiden met extra gebruikers.

Basic

Het Basic abonnement kost €8,99 per maand. Met dit abonnement kun je tot 20 uur per maand luisteren naar de gehele collectie luisterboeken van BookBeat.

Standard

Het Standard abonnement kost €10,99 per maand. Met dit abonnement kun je tot 100 uur per maand luisteren naar de volledige collectie luisterboeken van BookBeat.

Premium

Het Premium abonnement kost €14,99 per maand. Met dit abonnement kun je onbeperkt luisteren naar de complete collectie luisterboeken van BookBeat.

Extra gebruiker

Per extra gebruiker betaal je €1,99 per maand. Er is een maximum van 5 gebruikers mogelijk op een account.

Wisselen tussen de verschillende abonnementsvormen, het toevoegen of juist verwijderen van extra gebruikers is bovendien op elk gewenst moment mogelijk.

Hoe zeg je BookBeat weer op?

Het stopzetten van je abonnement bij BookBeat is erg eenvoudig en kan, in tegenstelling tot veel andere audioboekendiensten, op ieder gewenst moment. Je betaald bij BookBeat dus geen boete en er is geen verplichting om een bepaalde periode af te maken.

Wanneer je tijdens je gratis proefperiode besluit je account te annuleren worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht en je hebt tot aan de laatste dag van je proefperiode om dit te doen. Zodra jouw proefperiode echter is afgelopen wordt je account automatisch overgezet naar een betaalde account en worden er kosten in rekening gebracht voor de daaropvolgende maand.

De boekenselectie van BookBeat

Het aanbod aan luisterboeken bij BookBeat is met iets meer dan 1.000 titels in onze ogen relatief beperkt. Hieraan is dan ook te merken dat de audioboekendienst nog niet zo heel erg lang bestaat. Wel biedt BookBeat eveneens toegang tot gewone e-boeken, wat dit lagere aantal luisterboeken enigszins compenseert.

Wat betreft Nederlandstalige luisterboeken kun je bij BookBeat overigens je hart ophalen. Zo zijn er diverse interessante biografieën te beluisteren van innemende persoonlijkheden waaronder Max Verstappen, Dries Roelvink en Leco Zadelhoff, maar ook komische boeken zoals die van taalvirtuoos Paulien Cornelissen en grappenmaker Herman Finkers behoren tot de collectie.

De BookBeat app

Om de app van BookBeat te kunnen gebruiken heb je een Android of iOS smartphone of tablet nodig. De app kun je eenvoudig downloaden in de App Store of in Google Play en is erg gebruiksvriendelijk met een overzichtelijke lay-out. Dit maakt de app eenvoudig in gebruik voor zowel jong als oud.

De audioboeken van BookBeat zijn bovendien eenvoudig te downloaden, zodat je jouw favoriete verhalen ook zonder toegang tot wifi of mobiele data gewoon kunt beluisteren.


Veelgestelde vragen over BookBeat

1. Hoe lang duurt de gratis proefperiode?

De gratis proefperiode van BookBeat duurt normaal gesproken twee weken. Op zich is dit een prima periode om erachter te komen of de audioboekendienst iets voor je is. Momenteel kun je de proefperiode echter verdubbelen door de actiecode bookbeatextra te gebruiken. Zo kun je genieten van een extralange gratis proefperiode.

2. Op welke apparaten is BookBeat te gebruiken?

Momenteel kun je de app van BookBeat enkel gebruiken op smartphones en tablets met een Android of iOS besturingssysteem. Het gebruik op PC of laptop is vooralsnog helaas niet mogelijk.

3. Welke abonnementsvormen biedt BookBeat?

BookBeat hanteert drie verschillende abonnementsvormen, namelijk het Basic, Standard en Premium abonnement. Alle drie deze abonnementsvormen zijn bovendien uit te breiden met maximaal 5 extra accounts. Zo kun je dus met het gehele gezin genieten van de audioboekendienst.

Probeer 90 dagen gratis 🔥 Beste deal deze zomer BookBeat
App Store: 4,6 / 5
Google Play: 4,5 / 5
Aantal gebruikers: 1-5
Besturingssysteem:
Familie-abonnement::
Offline modus:
Kosten per maand: 8.99-14.99 €
90 dagen gratis