Gebruiksvoorwaarden

Deze gebruiksvoorwaarden gelden voor alle gebruikers van AlleLuisterboeken.nl (hierna omschreven als AlleLuisterboeken.nl of ‘dienst’).

§1 Omgang met persoonsgegevens

AlleLuisterboeken.nl slaat geen informatie op waarmee een gebruiker geïdentificeerd zou kunnen worden. Alle gegevens die we via cookies hebben verzameld zijn anoniem en worden alleen gebruikt ter verbetering van onze dienstverlening. Er wordt op onze website echter wel gelinkt naar websites van derden, die andere bepalingen kunnen hebben met betrekking tot persoonlijke data. Het is dan ook aan de gebruiker zelf om zich te informeren over de verwerking hiervan. AlleLuisterboeken.nl is dan ook niet verantwoordelijkheid voor de websites waarnaar wordt verwezen en de inhoud daarvan.

§2 Aansprakelijkheid

AlleLuisterboeken.nl is in geen enkel geval verantwoordelijk voor eventuele geschillen, schade of conflicten die ontstaan tussen u en de bedrijven waarnaar door ons wordt gelinkt. Wij kunnen dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor schade noch beschouwd worden als partij in een eventueel conflict tussen u als bezoeker van onze website en een van de bedrijven waarnaar we linken.

AlleLuisterboeken.nl streeft ernaar alle informatie op onze website te allen tijde actueel en foutloos te houden. We kunnen echter niet garanderen dat dat altijd het geval is. Bedrijven kunnen hun algemene voorwaarden aanpassen zonder dat wij in de gelegenheid zijn geweest om deze aanpassingen door te voeren op onze website. Neem contact met ons op wanneer u van mening bent dat er fouten op onze website staan die gecorrigeerd dienen te worden.

§3 Aanpassing van de gebruiksvoorwaarden

De gebruiksvoorwaarden van onze dienst kunnen op elk moment worden gewijzigd zonder dat we hier van tevoren melding van doen. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om u op de hoogte te stellen van de gebruiksvoorwaarden die gelden op het moment dat u onze website bezoekt.