Luisterboeken voor kinderen

Ben je op zoek naar een leuk verhaal voor je kind? Probeer dan zeker eens audioboeken voor kinderen uit. Er zijn enorm veel audioboeken voor kinderen binnen alle mogelijke genres. Kies een spannend audioboek, een humoristisch verhaal, een boek vol fantasie, of luister naar een internationale klassieker voor kinderen. Je kind kan waar en wanneer het uitkomt nieuwe audioboeken leren kennen. In de auto, op vakantie, of vlak voor het slapengaan. Audioboeken zijn ook een geweldige keuze voor ouders die hun kinderen liever niet te vaak voor de tv of voor de computer zien hangen. Met een audioboek maakt je kind een reis vol verbeelding tijdens zijn of haar dagelijkse bezigheden. Het is ook erg gezellig om samen met je kind naar een audioboek te luisteren, of je nu thuis of onderweg bent.

Avonturen van Rik en Roosje
De piraten van hiernaast: De pakjespiraat
De Rode Prinses
De rover Hoepsika
De wens in het water
Dummie de mummie en de schat van Sohorro
Dummie de mummie en het geheim van Toemsa
Gemeen spel
Kapsalon Romy
Museum
Owen en de soldaat
Saskia en Jeroen - Op stap
Thomas en de laatste draken
Winterdieren

Hoe kies je audioboeken voor je kind?

Audioboeken zijn een leuke bezigheid voor je kind, zowel doordeweeks, in het weekend en tijdens schoolvakanties. Ze leren een hoop en kunnen hun eigen fantasie gebruiken om zich het verhaal voor te stellen. Kies een audioboek waarvan jij denkt dat je kinderen het leuk zullen vinden. Als het niet aansluit bij hun eigen belevingswereld, dan kunnen ze al snel hun interesse verliezen. Kies een verhaal dat boeiend en spannend is, maar waar ze tegelijk ook iets van leren.

Hier beluister je populaire audioboeken voor kinderen

Weet je niet welke audioboeken je voor je kinderen moet kiezen? Dan kunnen wij je helpen. We plaatsen hier recensies van audioboeken en apps om ze te beluisteren. Alle apps bieden je een gratis proeftijd van 30 dagen aan.

Audioboeken maken literatuur toegankelijk voor iedereen, of je het nou leuk vindt om boeken te lezen of om ze te beluisteren. Beluister ze samen met de kinderen, of laat ze in hun eentje van een goed audioboek genieten.