Storytel aanbiedingen en kortingscodes

Probeer Storytel gratis uit met een kortingscode. Hier verzamelen we alle actuele kortingscodes en aanbiedingen van Storytel. Met een kortingscode kan je voor een laag tarief genieten van audioboeken – vandaag nog!

Bekijk de kortingscodes hieronder.

Actuele kortingscodes voor Storytel 2021

Probeer Storytel 30 dagen gratis uit

Met deze aanbieding kun je meteen beginnen met luisteren naar Storytel. Activeer de code via de link hieronder, en je luistert een maand gratis. Deze aanbieding geeft je toegang tot het hele aanbod van audioboeken van Storytel in Nederland.

30 dagen gratis

Probeer Storytel 14 dagen gratis

Met deze basisaanbieding kan je de Storytel-dienst 14 dagen gratis proberen. Dat is een geweldige manier om Storytel te leren kennen. Dit aanbod geeft je toegang tot het volledige aanbod van audioboeken van Storytel.

14 dagen gratis

Luister naar audioboeken voor kinderen met Storytel

Storytel heeft een groot aanbod audioboeken voor kinderen. Met een kortingscode kun je ook deze audioboeken beluisteren.

Pak deze korting

Hoe je een Storytel code activeert

Het is eenvoudig om een kortingscode voor Storytel te activeren. Dat doe je als volgt:

  1. Selecteer je kortingscode in de bovenstaande lijst.

  2. Klik op de aanbieding om naar de website van Storytel te navigeren.

  3. Activeer de aanbieding met de link die je krijgt.

  4. Volg de instructies en download de Storytel app.

  5. Klaar! Je kan direct beginnen met luisteren naar audioboeken.

Tags:
Storytel campagnecode Storytel kortingscode Storytel aanbieding Storytel code Storytel 30 dagen gratis

Over Storytel

Storytel is één van de toonaangevende diensten voor audioboeken. Storytel werd in 2005 in Zweden opgericht. Via deze dienst kan je audioboeken direct naar je smartphone of tablet streamen.

Storytel is op dit moment erg populair in Nederland en in veel andere landen. De selectie van audioboeken van de dienst is groot en gevarieerd. Met de app kan je audioboeken in het Nederlands en in het Engels beluisteren.

De Storytel app is beschikbaar voor iPhone en Android. De dienst is een streaming service waarbij je een vast maandtarief betaalt. Daarvoor krijg je toegang tot de volledige catalogus met audioboeken.

Storytel werkt samen met veel Nederlandse uitgevers, en kan daardoor de meeste audioboeken die in Nederland uitgebracht worden aanbieden. Behalve tot audioboeken krijg je met Storytel ook toegang tot een groot aantal e-books, zonder extra kosten.

Storytel heeft verschillende soorten abonnementen. Je kunt kiezen voor een abonnement waarmee jijzelf toegang hebt tot alle audioboeken. En als je kiest voor het Storytel Family abonnement, kan je met het hele gezin naar audioboeken luisteren.

Lees onze recensie van Storytel hier.