Storytel gratis - aanbiedingen & kortingscodes

Probeer Storytel gratis uit met een kortingscode. Hier verzamelen we alle actuele kortingscodes en aanbiedingen van Storytel. Met een kortingscode kan je voor een laag tarief genieten van audioboeken – vandaag nog!

Actuele kortingscodes voor Storytel 2023

Probeer Storytel 30 dagen gratis uit

Met deze aanbieding kun je meteen beginnen met luisteren naar Storytel. Activeer de code via de link hieronder, en je luistert een maand gratis. Deze aanbieding geeft je toegang tot het hele aanbod van audioboeken van Storytel in Nederland.

30 dagen gratis

Probeer Storytel 14 dagen gratis

Met deze basisaanbieding kan je de Storytel-dienst 14 dagen gratis proberen. Dat is een geweldige manier om Storytel te leren kennen. Dit aanbod geeft je toegang tot het volledige aanbod van audioboeken van Storytel.

14 dagen gratis

Storytel proefabonnement

Dit Stortel proefabonnement geeft je volledige toegang tot de boekenbibliotheek van Storytel (zowel audioboeken als e-books).

Het Storytel proefabonnement is alleen voor nieuwe klanten die Storytel nog niet eerder hebben geprobeerd.

Aanbieding activeren

Storytel 1 maand gratis

Normaal gesproken biedt Storytel een gratis proefperiode van 14 dagen. We hebben een exclusieve aanbieding waarmee je 1 maand gratis naar Storytel kunt luisteren. Klik op de onderstaande link om een gratis Storytel-deal van 1 maand te starten.

Start de Storytel 1 maand gratis deal

Economie en bedrijfsboeken

Leer meer over economie en business met deze Storytel aanbieding. Het aanbod geeft je toegang tot alle boektitels van Storytel op het gebied van economie en business.

Aanbieding activeren

Luister naar audioboeken voor kinderen met Storytel

Storytel heeft een groot aanbod audioboeken voor kinderen. Met een kortingscode kun je ook deze audioboeken beluisteren.

Pak deze korting

Fantasie & Sciencefiction

Storytel heeft een ruime keuze aan Fantasy & Sci-fi-boeken. Gebruik deze Storytel korting om de eerste 30 dagen gratis te luisteren.

30 dagen gratis

Gratis erotische fictie

Voel je je een beetje ondeugend? Gebruik deze Storytel korting om 30 dagen lang toegang te krijgen tot het volledige assortiment erotische fictie van Storytel.

Gratis erotische fictie voor 30 dagen

Hoe je een Storytel korting activeert

Het is eenvoudig om een kortingscode voor Storytel te activeren. Dat doe je als volgt:

  1. Selecteer je kortingscode in de bovenstaande lijst.

  2. Klik op de aanbieding om naar de website van Storytel te navigeren.

  3. Activeer de aanbieding met de link die je krijgt.

  4. Volg de instructies en download de Storytel app.

  5. Klaar! Je kan direct beginnen met luisteren naar audioboeken.

Tags:
Storytel campagnecode Storytel kortingscode Storytel korting Storytel maand gratis Storytel aanbieding Storytel korting Gratis proefabonnement Storytel Storytel code Storytel gratis proberen Storytel 30 dagen gratis Kortingscode Storytel Aanbieding Storytel Storytel 2 maanden 2 euro Storytel proefabonnement

Over Storytel

Storytel is één van de toonaangevende diensten voor audioboeken. Storytel werd in 2005 in Zweden opgericht. Via deze dienst kan je audioboeken direct naar je smartphone of tablet streamen.

Storytel is op dit moment erg populair in Nederland en in veel andere landen. De selectie van audioboeken van de dienst is groot en gevarieerd. Met de app kan je audioboeken in het Nederlands en in het Engels beluisteren.

De Storytel app is beschikbaar voor iPhone en Android. De dienst is een streaming service waarbij je een vast maandtarief betaalt. Daarvoor krijg je toegang tot de volledige catalogus met audioboeken.

Storytel werkt samen met veel Nederlandse uitgevers, en kan daardoor de meeste audioboeken die in Nederland uitgebracht worden aanbieden. Behalve tot audioboeken krijg je met Storytel ook toegang tot een groot aantal e-books, zonder extra kosten.

Storytel heeft verschillende soorten abonnementen. Je kunt kiezen voor een abonnement waarmee jijzelf toegang hebt tot alle audioboeken. En als je kiest voor het Storytel Family abonnement, kan je met het hele gezin naar audioboeken luisteren.

Lees onze recensie van Storytel hier.

Dit is waarom je op de hoogte moet blijven van Storytel

1. Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Ten eerste ben je bij Storytel aan het juiste adres als je regelmatig inspiratie en ideeën wilt krijgen voor nieuwe audioboeken. Dankzij de Storytel-Facebookgroep en Instagram- en Twitter-accounts is het een stuk gemakkelijker om te weten te komen welke titels onlangs zijn verschenen, en hoe die worden beoordeeld.

Door de aanbiedingen is het daarbij ook een stuk aangenamer om de leukste, spannendste of interessantste boeken met korting te lezen. De groepen op sociale media bieden als laatste voordeel dat je altijd snel een antwoord krijgt op vragen!

2. Sluit een voordelig abonnement af bij Storytel

Nog beter dan een abonnement waarmee je altijd de leukste boeken kunt krijgen, is een abonnement dat ook helemaal niet zoveel kost. Voor Storytel betaal je namelijk slechts 9,99 euro per maand, en heb je toegang tot een onbeperkte hoeveelheid e-books en luisterboeken. Veel daarvan zijn zowel Nederlandstalige als Engelse topboeken, die écht de moeite waard zijn!

Nog een goede reden om voor een Storytel-abonnement te kiezen? Je geniet van een hoge mate van flexibiliteit, aangezien je dat abonnement elke maand kunt opzeggen. Zo betaal je enkel voor de service als je er effectief gebruik van maakt. Zin om na een lange pauze toch weer de beste boeken te beluisteren en te lezen? Ontdek dan de eventuele terugkomacties om alsnog te besparen!

3. Geef iemand een kortingscode

Storytel maakt het niet enkel leuker voor gebruikers om boeken en audioboeken te beluisteren. Met een Storytel kortingscode leg je ook nog eens een jarige of vriend in de watten. Dankzij zo'n giftcard krijgt de gelukkige ontvanger een bepaalde periode gratis toegang tot het aanbod aan boeken, van 1, 3, 6 of zelfs 12 maanden.

Een cadeaukaart aanvragen is gemakkelijk: je kiest de duur van de kaart, stuurt deze naar de ontvanger of print hem zelf uit. Deze laatste optie is vooral leuk als je persoonlijk een cadeautje wilt geven!

4. Zo betaal je veilig voor je abonnement

Betalen voor Storytel kan via verschillende methodes. Het kan hoe dan ook op een veilige manier, bijvoorbeeld door middel van iDEAL of een creditcard. Houd hierbij rekening met het feit dat je abonnement automatisch wordt verlengd na een maand tijd, en dat het te betalen bedrag dus via domiciliëring wordt afgetrokken van je rekening.

Voor de ontvangers van een Storytel-cadeaukaart is het natuurlijk ook een optie om door middel van die card korting te krijgen op een abonnement. Voeg daarvoor de vermelde code in bij het afrekenen!

5. Luister naar de beste verhalen, waar en wanneer je maar wilt

Storytel staat duidelijk bekend vanwege zijn goede service en mogelijkheden, maar het is natuurlijk vooral het uitgebreide aanbod aan boeken dat het de moeite waard maakt. Dankzij het brede assortiment geniet je op iOS, Windows en Android altijd en overal van je favoriete titels, ook offline. Dit is te danken aan het feit dat je gewenste titels kunt opslaan, en de app op verschillende besturingssystemen gebruikt.

Heb je je gewenste boeken gedownload? Dan houdt niets je tegen om ze eender waar en wanneer te beluisteren. Zelfs als je op het vliegtuig zit voor een reis naar het buitenland, of tijdens een exotische vakantie geniet van een weekje digital detox zonder internet!

6. Ontdek de nieuwste en populairste titels
Weet je niet welke boeken je moet beluisteren of lezen? Ontdek de vele boekentips op Storytel.com om mee te blijven met de laatste titels of boeken die binnenkort uitgegeven worden. Ook vind je op de Storytel.com blog meer info over deze titels en andere zaken, zoals winacties!
7. Neem contact op met Storytel voor antwoorden op al je vragen!
Ten slotte kan je altijd bij Storytel.com terecht als je vragen of twijfels hebt. Zowel via e-mail als het online contactformulier op de website en social media krijg je snel antwoord op al je vragen. Zo hoef je niet met andere zaken bezig te zijn, en kan je je richten op de essentie: het beluisteren van je favoriete boek!