Nextory gratis - aanbiedingen en kortingscodes

Je kunt Nextory uitproberen met een kortingscode en voor een beperkte tijd gratis audioboeken beluisteren. Op deze pagina verzamelen we alle actuele en werkende kortingscodes die op dit moment beschikbaar zijn voor Nextory.

Huidige kortingscodes en aanbiedingen voor Nextory

Probeer Nextory 40 dagen gratis uit

Exclusief aanbod bij AlleLuisterboeken.nl. Probeer Nextory 40 dagen gratis uit door op de onderstaande link te klikken.

Probeer 40 dagen gratis

Probeer Nextory 30 dagen gratis uit

Met deze aanbieding kun je de audioboeken op Nextory 30 dagen gratis beluisteren. U krijgt toegang tot hun volledige assortiment audioboeken in het Nederlands en alle andere talen. Dit aanbod is exclusief en alleen geldig voor personen die Nextory nog nooit eerder hebben gebruikt.

Probeer 30 dagen gratis

Nextory proefabonnement

Het proefabonnement van Nextory is een speciale aanbieding die u volledige toegang geeft tot de boekenbibliotheek van Nextor.

Dit Nextory-proefabonnement is alleen voor nieuwe klanten die Nextory nog nooit eerder hebben geprobeerd.

Probeer 30 dagen gratis

Probeer Nextory 14 dagen gratis uit

Dit is de campagnecode van Nextory voor al haar klanten, en stelt iedereen in staat om Nextory 14 dagen gratis uit te proberen. LET OP! Dit aanbod kan alleen gebruikt worden door personen die nog niet eerder klant zijn geweest bij Nextory.

Probeer 14 dagen gratis

Luister naar kinderboeken met Nextory

Nextory heeft een grote selectie kinderboeken. Dit genre is eveneens tijdelijk gratis uit te proberen.

Probeer 30 dagen gratis

Nextory Family

U kunt het gezinsabonnement van Nextory tijdelijk gratis uitproberen. Met het gezinsabonnement luistert u met het hele gezin naar audioboeken, vanaf één en hetzelfde account.

Probeer 30 dagen gratis

Hoe activeer je een Nextory-kortingscode

Volg deze stappen om uw code te activeren.

  1. Kies van welke aanbieding u wilt profiteren.

  2. Klik op het aanbod om naar de website van Nextory te gaan.

  3. U komt direct terecht op een pagina die de aanbieding activeert.

  4. Volg de instructies en download de app van Nextory.

  5. Klaar! Nu kunt u beginnen met luisteren.

Tags:
Nextory campagnecode Nextory kortingscode Gratis proefabonnement Nextory Nextory aanbieding Nextory code Kortingscode Nextory Nextory 30 dagen gratis Nextory proefabonnement Nextory 40 dagen gratis Nextory 60 dagen gratis

Over Nextory

Nextory is sinds december 2020 in Nederland gelanceerd. Nextory is een app waarmee je voor een vast maandelijks bedrag naar audioboeken kunt luisteren op mobiele telefoon of tablet. Via de app op je tablet of telefoon kun je ook e-books lezen. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Nextory wordt gerund door een Zweeds bedrijf, maar het assortiment aan luisterboeken is in Nederland grotendeels Nederlandstalig. Je kunt er ook audioboeken in het Engels vinden.

Nextory heeft verschillende abonnementsvormen, dus je kunt kiezen uit verschillende opties om zo een abonnement te nemen dat het beste bij je past. Het abonnement hanteert geen verplichte abonnementsperiode en je kunt het opzeggen of pauzeren wanneer je maar wilt.

Lees onze recensie van Nextory hier.