100 dingen die miljonairs doen
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

100 dingen die miljonairs doen

Rijk worden, het lijkt zo'n onhaalbaar ideaal. Maar er zijn wel degelijk inzichten die je kunt toepassen om een heleboel geld te verdienen. In 100 dingen die miljonairs doen laat Nigel Cumberland zien wat het geheim is van de rijksten der aarde. Zij hebben een bepaalde mindset die ze in staat stelt om passief inkomen te vergaren (minder werken, meer inkomsten), af te stoten wat niet goed voor ze werkt, aan te trekken wat ze wél gaat helpen en bovenal hun vrije tijd te koesteren. Want waar wil je geld voor? Om te leven! Luister gratis naar dit boek en ontdek hoe.

Samenvatting

Denk niet dat het mákkelijk is om miljonair te worden. Je moet bepaalde dingen laten en andere dingen juist doen om een solide cashflow op te bouwen waarmee je je leven kunt inrichten zoals jij dat wilt. Nigel Cumberland leert het je in 100 dingen die miljonairs doen.

Dit boek gaat dus niet alleen over 100 dingen die miljonairs doen, maar ook over dingen die ze laten. Bijvoorbeeld: gok niet, leen niet van bekenden, reken jezelf niet rijk. Maar ook: investeer in leuke dingen, leef gezond en hou je administratie op orde.

Voor welke lezers is dit boek?

Mensen die al een paar jaar meedraaien op de arbeidsmarkt, weten wat het vooruitzicht is als er niks verandert: je bent tien jaar in dienst en krijgt een kleine bonus, je bent 25 jaar in dienst en krijgt een taart met je gezicht erop...

En dan ga je met pensioen en dat was het. Als je gelooft dat het ook anders kan, is 100 dingen die miljonairs doen een boek voor jou. Je ontdekt hoe je je leven radicaal kunt veranderen - als je bereid bent het te doen.

Luister gratis naar 100 dingen die miljonairs doen

Je kunt nu helemaal gratis luisteren naar 100 dingen die miljonairs doen, tot wel 30 dagen via verschillende apps. Maar wedden dat je het veel eerder uit hebt? De lessen in dit luisterboek volgen elkaar namelijk in hoog tempo op: er kan er altijd wel nóg eentje bij.