Fantasy & Sci-fi

Fantasy en sciencefiction is een genre dat elementen uit het fantasygenre en uit het sciencefictiongenre combineert. Sciencefiction speelt zich af in een wereld die wetenschappelijk gezien zou kunnen bestaan. Het fantasy en sciencefiction genre speelt zich af in een wereld die de natuurlijke wetten overtreedt. Toch gaat het dan om een logische fantasiewereld, waarin de fictieve wetenschap meestal geloofwaardig wordt verklaard. Het onwaarschijnlijke wordt mogelijk gemaakt binnen dit genre. De combinatie van de twee genres zorgt voor een wetenschappelijk sausje van realisme aan zaken die in de realiteit nooit zouden kunnen bestaan. Het Fantasy en sciencefiction genre leunt sterk op verbeelding van de lezer/luisteraar, en op bovennatuurlijke elementen. Dit combinatiegenre biedt de lezer de schoonheid, ontzag en vrees die een avontuurlijke spanning opleveren.

Bitterzoet
Blokken
Cinder
Cress
De Beer en de Nachtegaal
De verloren Kolonie
Het meisje in de toren
Hex
Karakter
Kraai & Koninkrijk
Levana
List & Leugens
Scarlet
Winter

Luister naar Fantasy & Sciencefiction audioboeken

Tijd uittrekken om lekker te gaan zitten en een goed boek te lezen, is niet voor iedereen weggelegd. Een audioboek kan dan de perfecte oplossing voor je zijn. Terwijl je jouw dagelijkse taken uitvoert of lekker aan het relaxen bent kun je het boek beluisteren. Op elk gewenst moment kan je het verhaal pauzeren of stopzetten. Je kunt de audio zelfs terugspoelen of vooruit spoelen. Het grootste voordeel is de mogelijkheid om snel verder te luisteren op het punt waar je was gebleven. Ook kom je er snel achter hoe lang het afspelen van je Fantasy en sciencefiction boek nog duurt. Luister een keer naar een audioboek en je krijgt een geheel nieuwe boekervaring.

Luister gratis naar Fantasy & Sciencefiction boeken

Hier vind je aanbevelingen en reviews van audioboeken en de audioboekomslagen. Je kunt de aanbevolen apps eenvoudig downloaden en gratis uitproberen. De proefperiode waarin je Fantasy en sciencefiction boeken gratis kan uittesten duurt 30 dagen. In die tijd kun je verschillende titels beluisteren en snel een paar favorieten leren kennen voordat je beslist of je een app wilt blijven gebruiken. Onttrek jezelf van de drukte en stress van het dagelijks leven, en maak een tripje naar een fantasiewereld vol mysterieuze krachten en verrassingen. We wensen je alvast een boeiende en waardevolle luisterervaring!