21 dagen niet klagen: En nóg 33 experimenten voor een verfrissende blik op je werk en leven
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

21 dagen niet klagen: En nóg 33 experimenten voor een verfrissende blik op je werk en leven

Kevin Weijers kwam in aanraking met de challenge van 21 dagen niet klagen door Will Bowen, een Amerikaanse goeroe. Weijers besloot de uitdaging zelf aan te gaan en het kostte hem drie maanden om eindelijk de 21 dagen vol te maken. Dit is dus niet zo makkelijk als het lijkt! Maar wél heel erg de moeite waard, want je wordt er niet alleen zelf blijer van, je merkt ook dat anderen zich naar jou toe positiever opstellen. Alle reden dus om je door Weijers te laten inspireren om hetzelfde te doen. En dat is nu heel laagdrempelig, want je kunt het boek gratis beluisteren.

Samenvatting

Naast de in de titel genoemde challenge biedt 21 dagen niet klagen nog veel meer tips om je leven een stuk fijner te maken. Auteur Kevin Weijers begon na een paar jaar werken als ambtenaar aan een reis om de wereld waarin hij geen enkele uitdaging schuwde.

Hij leerde zo omgaan met tegenslag, anders naar de wereld kijken en vooral naar zijn eigen aandeel erin. Al die opgedane wijsheid, variërend van hoe je je mening vormt tot wat je bij de koffieautomaat moet zeggen, deelt hij in 21 dagen niet klagen.

Voor welke lezers is dit boek?

Kevin Weijers is een 100 procent millennial en zijn doelgroep is ook het liefst jong, of althans jong van geest. Je moet openstaan voor verandering, jezelf willen uitdagen en niet terugschrikken voor een misstap om de tips uit 21 dagen niet klagen in de praktijk te brengen.

Ben je een (werkende) twintiger, dertiger of veertiger, voel je dat je dreigt vast te roesten als er niets gebeurt, ben je bereid je eigen gewoontes tegen het licht te houden en te veranderen? Dan is 21 dagen niet klagen van Kevin Weijers zeker een boek voor jou.

Luister gratis naar 21 dagen niet klagen

Dus ben je er klaar voor? Klaar om je gewoontes om te gooien? Benieuwd geworden naar de ervaringen en adviezen van Kevin Weijers? Dat komt goed uit, want je luistert nu 30 dagen helemaal gratis naar talloze boeken via verschillende luisterapps, waaronder het luisterboek van 21 dagen niet klagen.