A Christmas Carol
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

A Christmas Carol

'A Christmas Carol' door Charles Dickens is een van de vele meesterwerken die wereldberoemd zijn geworden. Het verscheen op 19 december en was al uitverkocht op 22 december! Het boek kwam uit toen de tradities rondom kerstmis begonnen af te zwakken en nieuwe tradities de kop opstaken. Nu kan je dit prachtige en historische werk ook gratis beluisteren via een van de vele audioboek applicaties die ter ieders beschikking staat. Geen reden om dit meesterwerk niet te hebben ontdekt dus!

Samenvatting

'A Christmas Carol' gaat over een man, genaamd Ebenezer Scrooge. Scrooge heeft in het verleden enkel oog gehad voor geld en succes en verachtte andere zaken zoals vriendschap en liefde. Maar gelukkig komt Scrooge door een aantal dromen net voor Kerstmis tot plotse inkeer.

Het boek is opgedeeld in vijf hoofdstukken en begint op kerstavond, exact zeven jaar na de dood van Jacob Marley, Ebenezer Scrooge's zakenpartner in het bedrijf "Scrooge & Marley". 'A Christmas Carol' is een ontroerend verhaal waarin Scrooge uiteindelijk tot inkeer komt en zijn hele leven verandert.

Voor wie is dit boek?

Dit boek is geschikt voor zowel jong als oud en is een ideaal boek om volledig in de kerstsfeer ondergedompeld te worden. Van het moment dat het boek uitgegeven werd in 1843 tot heden ten dage wordt het boek overal vol lof ontvangen.

Het boek is daarenboven tal van keren verfilmd geweest onder tal van verschillende namen. Hoogst waarschijnlijk zul je wel een van deze films rond de kerstperiode gezien hebben. Echter is het ten zeerste aangeraden om Charles Dickens zijn originele 'A Christmas Carol' te lezen of beluisteren.

Beluister A Christmas Carol gratis

Je kunt nu Charles Dickens 'A Christmas Carol' gratis gedurende 30 dagen beluisteren. Dit kan zowel online als via een van de vele audioboek applicaties. Nestel je dus lekker gezellig in je zetel rond de kerstperiode en beluister deze klassieker met het hele gezin!