Alle goede dingen
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Alle goede dingen

Het boek vertelt het verhaal van een twintigjarige die in de gevangenis zit. De onthulling van de reden waarom ze is opgesloten, wordt echter niet meteen prijs gegeven. Wat wel wel eerder in Alle goede dingen naar voren komt, is zoals de titel al doet vermoeden, de goede dingen in het leven van Beth. Op deze manier krijgen we een andere kant van haar te zien. Het verhaal laat de lezer op deze manier de kant van Beth zien die later ervoor zorgt dat we haar handelingen beter begrijpen. Dit verhaal is nu gratis te beluisteren.

Samenvatting

Beth is een twintigjarige jongedame die aan het begin van het verhaal om onbekende redenen vastzit. Ze laat weinig los over haar verleden, totdat haar therapeut haar vraagt om een lijst te maken van Alle goede dingen in haar leven. Het boek ontleent zijn titel hieraan.

In Alle goede dingen komen we erachter wat ze allemaal in het leven koestert. Zo ontdekken we dat ze iemand is die veel waardering hecht aan zaken zoals vriend- en moederschap. Tevens ontdekken haar ruwere kant. Deze kant komt vooral door de frustratie van adolescentie en de omgeving.

Aanrader voor?

Door de psychologische lijn van het verhaal zullen velen de frustratie waarmee Beth kampt en het onbegrip van de samenleving wel degelijk herkennen, zelfs als ze het misschien anders zouden aanpakken. Het verhaal is goed geschreven en daardoor leef je makkelijk met haar mee.

Volgens een lezer is het een krachtig tragisch verhaal, maar tegelijkertijd een die hoop geeft. Door de bijzondere compositie van het verhaallijn wordt je makkelijk meegezogen in het verhaal. Bij de verrassende ontknoping aan het einde van het boek, bouw je dan begrip op voor de hoofdpersoon.

Luister gratis naar Alle goede dingen

In Alle goede dingen leren we Beth stap voor stap beter kennen. We keuren haar daden niet goed, maar leren wel om enigszins wat begrip voor haar te hebben. Maak gebruik van de gelegenheid om gedurende 30 dagen gratis naar dit verhaal te luisteren.