Alles is verkopen
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Alles is verkopen

Alles is verkopen, geschreven door ondernemer Jan Bloemhof laat je zien hoe wij iedere dag mensen beïnvloeden. We geven tips over waar we op vakantie waren, waar je heerlijk kunt eten en welke nieuwe tv-serie je niet mag missen. Wat zijn de technieken die je als verkoper nodig hebt? En hoe kun je leren beter te verkopen? Met de tips in dit boek kun je leren hoe je mensen kunt overhalen en hoe je iets makkelijker kunt verkopen. Luister nu 30 dagen gratis.

Samenvatting

De meeste mensen heb veel meer potentie dan ze laten zien. In Alles is verkopen kun je alles leren over het verkoopvak. In het boek is Bloemhof een mentor en geeft je vele tips. En met deze oefeningen kun je het toepassen van verkopen blijven oefenen.

Alles is verkopen gaat dieper in op hoe wij mensen kunnen beïnvloeden en inspireren. We doen het vrijwel dagelijks en hebben het vaak niet eens door. Je hebt dus veel meer potentie om het te leren, en je hoeft beslist geen talent te zijn.

Een aanrader voor wie?

Alles is verkopen heeft maar liefst 35 hoofdstukken. Bloemhof laat je alle aspecten van het verkooptraject hier in zien. Je leert hoe je je waarnemingsvermogen kunt verbeteren, hoe je controle kunt krijgen over je gedachten en gedrag en hoe je met afwijzingen kunt omgaan.

Wat is het juiste moment om de deal te sluiten? Wat zijn jouw doelen als verkoper? Bloemhof is een ondernemer in hart en nieren. Hij is ook eigenaar van een autogroothandel, een van de grootste in Nederland. Ontdek zijn motivatie en inspiratie en wordt een top verkoper!

Luister gratis naar Alles is verkopen

Ben je ondernemer of verkoper en wil je meer over dit onderwerp leren? Dan kun je nu 30 dagen lang, gratis dit en andere boeken beluisteren. Er zijn duizenden titels waar je uit kunt kiezen in alle genres. Kies een van de audioboek applicaties en start vandaag!