Avonturen van Rik en Roosje
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Avonturen van Rik en Roosje

Carry Slee schrijft voor zowel kinderen als volwassenen spannende boeken. Zij heeft door haar werk ook veel prijzen gewonnen en haar boeken gaan snel over de toonbank. Zo heeft zij negen keer de prijs van de Nederlandse Kinderjury gekregen. Het boek Avonturen van Rik en Roosje gaat over twee dikke vrienden die bij elkaar in de klas zitten. Hun wereld is nog klein, maar ze maken er heel wat van. Luister 30 dagen gratis naar de avonturen van deze twee goede vrienden.

Samenvatting

Veel van hun belevenissen die we in Avonturen van Rik en Roosje lezen, gebeuren op school, want ze zitten beiden in de groep van de lieve Juf Anne.

In Avonturen van Rik en Roosje lezen we hoe Rik het heel spannend vindt als hij iets in de klas moet vertellen. Gelukkig is Roosje er om hem te helpen.

Aanrader voor?

Dit is een prachtig boek om kleuters en peuters voor te lezen. Het kan zowel thuis als op school voorgelezen worden. Oudere kinderen kunnen het ook zelf lezen.

In het boek helpen Rik en Roosje elkaar graag. Ze zijn ook heel lief voor hun juf Anne. Dit leert kinderen dat het belangrijk is om lief te zijn.

Luister gratis naar de Avonturen van Rik en Roosje

Luister samen met je kleuter of peuter 30 dagen gratis naar de Avonturen van Rik en Roosje. Dit kan via verschillende apps. Oudere kinderen mogen natuurlijk ook meeluisteren.