Bezeten Stad
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Bezeten Stad

Bezeten Stad, is een spannende klassieker geschreven door Stephen King. Het verhaal speelt zich af in het dorpje Salem's Lot. Op een dag zijn ineens alle inwoners van het dorp verdwenen. Waar is iedereen gebleven? Na 25 jaar keert Ben Mears terug naar Salem's Lot om een boek te schrijven over het huis dat hem al jaren achtervolgd. Maar hij ontdekt ook dat het in Salem's Lot krioelt van de vampiers! Plus, er is een vreemdeling. Luister nu gratis naar het spannende verhaal.

Samenvatting

In Bezeten Stad volgen we de voetstappen van Ben Mears. Na de dood van zijn vrouw, keert Mears terug naar zijn geboortedorp, Salem’s Lot. Vijfentwintig jaar geleden is hij hier als zevenjarig jongetje weggevlucht. Hij wil een boek schrijven in het Marstenhuis, een verlaten villa.

In het Marstenhuis beleefde Mears een vreselijke ervaring. Bij aankomst is het huis gekocht door twee mannen. Stephen King is een van de grootste thrillerschrijvers ter wereld. En het horrorverhaal Bezeten Stad past daar helemaal bij. Het luisterboek is een aantal maal verfilmd en uitgegroeid tot een klassieker.

Voor welke lezer is dit boek?

Na vijfentwintig jaar komt Ben Mears weer terug in Salem’s Lot. Hij wil een boek schrijven in het Marstenhuis dat net door twee mannen in gekocht. Ze willen een antiekwinkel openen in het centrum van Salem’s Lot. Maar dan verdwijnen er opeens dorpsbewoners.

Als de dorpsbewoners verdwijnen lijkt ook dat mensen op onverklaarbare wijze sterven. Mears ontmoet een vreemdeling, die een eeuwenoud en duister geheim kent. Kan het kwaad nog gestopt worden? Of wordt het bizarre geheim ontrafeld? Als je van klassieke thrillers houdt, is dit boek een absolute aanrader voor je.

Luister nu gratis naar Bezeten Stad

Hou je van Stephen King? Tijdens je eerste 30 dagen gratis, kun je niet alleen van Bezeten Stad maar duizenden andere luisterboeken genieten. Luister naar andere boeken van Stephen King of je favorite thrillers via de verschillende apps. Je kunt de boeken online en offline beluisteren!