Bloemen in de wind
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Bloemen in de wind

Het boek Bloemen in de wind is een uiteenzetting van geheimen verwikkeld in drama. Als je het eerste deel uit deze reeks hebt gelezen, zul je wel hebben gedacht dat er niets schokkender kan zijn dan de ondenkbare dingen die zich daarin hebben afgespeeld. Het verhaal neemt ons echter mee op een heel zinderend avontuur van drama, verdriet, wraak en verboden liefde. Met de meest bizarre verhaallijnen die je je maar kunt bedenken. Je kunt nu het luisterboek maar liefst dertig dagen gratis beluisteren.

Samenvatting

Bloemen in de wind volgt het leven van de Dollanganger-kinderen, nadat zij van de zolder van Foxworth Hall zijn ontsnapt. Het verhaal beschrijft het leven na de zolder, de keuzes die de kinderen maken en de problemen waarmee ze vooral te maken krijgen.

Bloemen in de wind beschrijft Cathy, die danseres is geworden en op wraak zint op haar moeder. We zien ook Chris die op weg is arts te worden, maar nog niet over de verboden liefde voor zijn zus heen is. En Carrie, die nog steeds schuldgevoelens heeft.

Voor welke lezers is dit boek?

Ben je een liefhebber van verhalen waarin de meest bizarre twists voorkomen? Dan is dit boek zeker iets voor jou. Nadat zij onderweg naar Florida, Henny hebben ontmoet, worden zij meegenomen naar diens werkgever, Paul. Hij lijkt een aardige man die echt begaan is met hun lot.

Dan vraagt Paul Cathy ten huwelijk en zij stemt ondanks de bezwaren van Chris toe. Wanneer ze echter op een dag de zus van Paul ontmoet die een geheim van Paul verklapt, trouwt ze halsoverdekop met Julian, die haar al een tijdje het hof probeert te maken.

Luister gratis naar Bloemen in de wind

Gedurende 30 dagen kun je gratis luisteren naar het audioboek Bloemen in de wind en heel wat andere boeken. Er zijn tal van applicaties waar je gebruik van kunt maken. Heel erg handig op vakantie of wanneer je onderweg bent en niet met een fysiek boek wilt rondlopen.