Boeddha's business
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Boeddha's business

Als je aan Buddha denkt, denkt je niet gelijk aan werk. Maar in het boek Boeddha's business kun je een balans vinden op je werk door middel van mindfulness. Boeddha wil met zijn wijsheden zoveel mogelijk mensen helpen en verlichting brengen. In dit boek vindt je tijdloze instructies die stress op je werk kunnen verminderen. Vind een gezonde balans tussen werk en privé en geniet van dit inspirerende boek. Luister nu 30 dagen gratis! Het boek heeft een luchtige ondertoon en bevat veel humor.

Samenvatting

In het boek Boeddha's business, geschreven door Dan Zigmond, leer je over de wijsheden van Buddha en hoe wij mindful op ons werk kunnen concentreren. Het is een vol boek humor en inspiratie. Ontdek de verlichting en ga met plezier naar je werk.

Het Boeddhisme is niet allen voor monniken. Boeddha wilde namelijk iedereen helpen naar het zoeken van verlichting. In dit boek Boeddha's business kun je van alles leren over verlichting en mindfulness op je werk. Ervaar minder stress en vind de balans tussen werk en privé.

Voor welke lezers is dit boek?

Als je aan Silicon Valley denkt, denkt je niet snel aan Boeddha. Op het werk ervaar je vaak stress en is het niet altijd zo gezellig op de werkvloer. Maar dat hoeft niet zo te zijn. In Boeddha's business ontdek je de wereld van mindfulness op de werkvloer.

Het boek is op een luchtige manier geschreven en bevat veel humor. Het is makkelijk te begrijpen en je ontdekt hoe je beter een balans kunt creëren tussen je privé leven en het zakenleven. Ontdek de verlichting op de werkvloer en leer van Boeddha’s wijsheden.

Luister nu gratis naar Boeddha's business

Je kunt nu 30 dagen lang gratis luisteren naar het boek Boeddha's business of een spannende thriller, roman of kinderboek met je kinderen beluisteren. En er zijn nog veel meer boeken die je wellicht interessant vindt. Ontdek de wereld van meditatie en mindfulness via de luisterboekapps.