Butcher's crossing
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Butcher's crossing

'Butcher's crossing' vertelt het verhaal van de jonge Will Andrews in het Amerika van 1870 die op zoek is naar de betekenis en het leven buiten de 'comfort zone'. John Williams, de auteur van het boek wordt momenteel wereldwijd herontdekt als de schrijver van dit schitterende oeuvre. In Nederland alleen werden er van zijn ander werk, Stoner, bijna 200.000 exemplaren verkocht. En nu kan jij een van zijn prachtige werken ontdekken door de komende 30 dagen gratis naar dit audioboek te luisteren!

Samenvatting

De jonge Will Andrews stopt met zijn studies en trekt naar het Westen op zoek naar avontuur. Na een lange reis komt hij aan in het dorp 'Butcher's Crossing'. Hier neemt Andrews een besluit en gaat hij mee op een van de laatste jachten op de bizon.

De ervaren jager Miller leidt de expeditie van Butcher's crossing naar een kudde van ontelbare bizons in een verscholen vallei. Terwijl Miller in de weer is om bijna elke bizon in zicht te doden, worden de mannen in het nauw gedreven door de snel opkomende winter.

Voor wie is dit boek

Dit boek is geschikt voor zowel jong als oud. De zoektocht naar avontuur en zin van het leven, de herontdekking van het land en de natuur is een thema dat iedereen zal aanspreken. Dit is een 'feel good' boek met de nodige beproevingen dat iedereen zeker zal smaken!

Elk aspect van de beproevingen die de jonge Andrews doorstaat, van de langdurige ritten over de prairies en het slachten van de vele bizons tot het overleven in de ontembare Amerikaanse natuur, is beschreven in de sobere, maar prachtige en heldere schrijfstijl van John Williams.

Beluister 'Butcher's crossing' gratis

Je kan dit prachtige werk nu gratis voor een 30-tal dagen beluisteren via verschillende audioboek apps. Laat je meeslepen naar het Amerika van omstreeks 1870 en ervaar de wereld zoals de jonge Will Andrews die meegemaakt heeft. Neem een kop koffie of thee erbij en geniet!