Cinder
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Cinder

Het eerste deel van de volgens The New York times top 1 bestseller series 'The lunar chronicles' genaamd Cinder kan je nu gratis beluisteren via tal van audioboek applicaties. Het eerste boek uit deze topreeks vindt plaats in Nieuw-Beijing waar mensen en androïden vrij door elkaar de straten bewandelen. Dit werk net als alle andere werken van Marissa Meyer biedt een prachtige mengeling tussen sprookje en science fictie. Een goed verhaal voor volwassenen dus, boordevol actie, mysterie en vooral avontuur!

Samenvatting

Cinder is een zeer getalenteerde monteur maar daarnaast is ze ook een cyborg. Hierdoor wordt ze als tweederangsburger gezien en behandeld. Ze woont bij haar stiefmoeder die Cinder beschuldigt van de ziekte van haar echte dochter. Maar er is duidelijk meer aan de hand.

Er woedt een heuse plaag door Nieuw-Beijing die de bevolking beetje bij beetje verwoest. Het leven van Cinder neemt plots een onverwachte en levensingrijpende wending als plots de prins, Kai, in haar werkplaats staat. Plots wordt ze het middelpunt van een ontluikende intergalactische strijd.

Voor wie is dit boek?

Marissa Meyer slaagt er in elk van haar werken in een zeer interessante en fascinerende mix tussen sprookje en science fictie te brengen. Zowel Cinder als al haar andere werken, vormen op die manier sprookjes voor volwassenen die gevuld zitten met meeslepende avonturen en mysteries.

Uiteraard zullen ook tieners van haar werk smullen. De fantasie van Marissa Meyer lijkt in zowel Cinder als de hele 'Lunar chronicles'-reeks oneindig te zijn. Zowel jong en oud raakt geïntegreerd door haar schrijfstijl, fantasie en de heerlijke avonturen die ze met gemak uit haar pen laat vloeien.

Luister gratis naar Cinder

Je kunt Cinder en de hele 'Lunar chronicles'-reeks gratis voor een periode van 30 dagen beluisteren via een van de vele audioboek-applicaties. Profiteer snel van het aanbod en kies een app, maak het jezelf comfortabel en laat je lekker vanuit je luie zetel meeslepen in deze verbluffende avonturen!