Cress
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Cress

Cress is het derde deel uit Marissa Meyer's 'The Lunar Chronicles'-serie dat door 'The New York times' als een van de beste series beschouwd wordt. Dit derde deel van de serie moet zeker niet onderdoen voor de eerste twee, Cinder en Scarlett, en zal de fans van het genre en Marissa Meyer zeker bekoren! Je kunt dit boek nu gratis als luisterboek beluisteren. Het wordt dus moeilijk om te ontsnappen aan deze meesterlijke en fantasierijke reeks van Maryssa Meyer die je van begin tot einde meesleept!

Samenvatting

Een hacker, genaamd Cress, die als gevangene opgroeit is gedwongen om alles te doen wat Koningin Levana haar opdraagt. Zo wordt er van haar gevraagd om Cinder en haar knappe en koninklijke kompaan Kai op te sporen. Maar het plan verloopt niet zoals verwacht.

Jammer genoeg beseft de koningin niet dat Cinder en Kai stiekem hen eigen plannetje hebben uitgedokterd en dat Cress daar wel eens een zeer grote rol in zou kunnen spelen. Om meer te weten zal je je in deze prachtige reeks moeten verdiepen!

Voor wie is dit boek?

Marissa Meyer slaagt er keer op keer in om een prachtige overgang tussen sprookje en moderne science fictie te maken. Sprookjes voor volwassenen zoals velen het durven te noemen. Het boek en de hele reeks is geschreven voor alle leeftijden en zal dus zowel jongeren als ouderen aanspreken.

Dit boek en de hele 'The Lunar Chronicles'-reeks zal je meeslepen op een prachtige en avontuurlijke reis doorheen de wereld van de toekomst. Zal het ooit nog goed komen met de wereld of is ze gedoemd om te vallen onder de kracht van zowel mens als cyberrobots?

Beluister Cress gratis

Je kunt Cress en zelfs de hele Lunar chronicles-serie voor een periode van maar liefst 30 dagen gratis beluisteren via verschillende audioboek applicaties. Geniet van deze serie thuis in je zetel of op vakantie op het strand! Meld je vandaag nog aan en laat je meeslepen in dit avontuur!