Dagboek van een verloskundige
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Dagboek van een verloskundige

Geen dag is hetzelfde in het leven van een verloskundige. In dit boeiende boek neemt Marlies Koers (1991) je mee in haar werk. 'Dagboek van een verloskundige' biedt een uniek inkijkje in een prachtig en dankbaar vak dat tot de verbeelding spreekt, maar ook keihard werken is. Luister 30 dagen gratis naar dit luisterboek en laat je meenemen in de wondere wereld van de kleine wondertjes - en de manier waarop ze op deze aarde worden gebracht. Een must-read voor alle moeders en mama's-to-be.

Synopsis

'Dagboek van een verloskundige' beschrijft een jaar uit het leven van Marlies Koers, die verloskundige is bij een kleine stadspraktijk. Ze neemt je mee in de hoogte- en dieptepunten van een fysiek, maar vooral emotioneel veeleisend beroep - dat ondanks alles het mooiste is wat ze kent.

Sinds haar toetreding tot de maatschap in 2013 heeft Marlies het allemaal meegemaakt: talloze juichmomenten, maar ook de schaduwkant van het leven. Ze begeleidt (jonge) ouders liefdevol en met veel vakkennis tot aan de geboorte. Je leest er alles over in 'Dagboek van een verloskundige'.

Voor welke lezers is dit boek?

Heb je genoten van de serie 'Call the Midwife', dan is dit boek voor jou. Het behandelt alle facetten van zwangerschap en geboorte vanuit het oogpunt van de verloskundige. Het jaar waar Marlies over schrijft gaat van grote vreugde tot diepe rouw en alles ertussenin.

Dat het 'Dagboek van een verloskundige' een groot publiek aanspreekt, blijkt uit het feit dat de filmrechten al vóór de verschijning van het boek verkocht waren. Het blijft dan ook een fascinerend beroep waarin leven en dood, verdriet en geluk zo dicht bij elkaar liggen.

Luister gratis naar Dagboek van een verloskundige.

Dit is nu mogelijk met de gratis luisterperiode op veel bekende luisterboeken apps. Welke boeken ga jij allemaal luisteren? Het aanbod is groot, dus of je nu benieuwd bent naar 'Dagboek van een verloskundige' of een ander luisterboek, je kunt het naar hartenlust uitproberen.