De acht grote lessen van de natuur
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De acht grote lessen van de natuur

Voel je je ook weleens een beetje verloren als je weer van stenen omhulsel naar stenen omhulsel aan het reizen bent in een blikken omhulsel? Dit klinkt heel treurig, maar is voor velen wel de dagelijkse realiteit: het dichtst bij de natuur komen we op een afstand, kijkend uit ons autoraam of starend naar de wolken. In De acht grote lessen van de natuur brengt Gary Ferguson de waardering voor de natuur terug. Je krijgt onmiddellijk zin om naar buiten te gaan. Het leuke is dat dat met een (gratis) luisterboek nog kan ook: gewoon tijdens het wandelen!

Samenvatting

Als je verlangt naar de natuur, ben je lang niet de enige. Mensen zijn gemaakt om in de natuur te leven. Gary Ferguson laat in De acht grote lessen van de natuur aan de hand van acht voorbeelden zien dat de natuur helemaal niet ver weg is.

Sterker nog, wij zijn de natuur zelf, of maken er althans deel van uit. We moeten alleen even de verbinding terugvinden tussen ons hoofd, dat vaak te lang opgesloten heeft gezeten, en ons natuurlijke lijf. De acht grote lessen van de natuur helpt daarbij.

Voor welke lezers is dit boek?

Voor iedereen die de wind weer door zijn hoofd wil voelen waaien, de zon op zijn huid wil voelen, de tintelende geur van een knisperfrisse morgen in zijn neus wil voelen, die kortom terug wil naar de natuur, en niet alleen als extern gegeven.

Klinkt dit zweverig? Is het niet. Gary Ferguson maakt in De acht grote lessen van de natuur op prachtige wijze duidelijk dat er niks vreemds is aan de natuur. Het is juist het meest natuurlijke van alles. Als je daar diep vanbinnen in gelooft, is dit boek voor jou.

Luister gratis naar De acht grote lessen van de natuur

De acht grote lessen van de natuur door Gary Ferguson wordt als Nederlandstalig luisterboek voorgelezen door Wilbert Gieske. Zijn prettige stem en het prachtige proza maken dit boek heerlijk om naar te luisteren. Dat kan nu tot wel 30 dagen gratis via verschillende applicaties.