De ballade van slangen en zangvogels
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De ballade van slangen en zangvogels

Ken je The Hunger Games nog? De films waren in ieder geval razend populair, maar wist je dat deze op de trilogie van Suzanne Collins gebaseerd waren? Dit drieluik verscheen alweer tien jaar geleden. Nu is er een nieuwe episode, de prelude van deze klassieker: De ballade van slangen en zangvogels. Het boek verhaalt wat vooraf ging en is daarmee een goed startpunt om de drie boeken van Collins weer eens tevoorschijn te toveren! Het luisterboek is nu 30 dagen gratis te beluisteren!

Samenvatting

De ballade van slangen en zangvogels is dus het verhaal dat vooraf gaat aan The Hunger Games.Het verhaal speelt zich 64 jaar vóór die Hongerspelen. Dat betekent dat hoofdrolspeelster Katniss Everdeen geen rol speelt in het verhaal. De nadruk ligt nu op de 'donkere dagen' van Panem.

Misschien weet je het nog wel. De opstand tegen het Kapitool. Daarmee gaat De ballade van slangen en zangvogels dus ver terug in de tijd en zullen we iets meer gaan begrijpen wat de voorgeschiedenis is van die Hongerspelen. En wat daar nu precies aan de hand is.

Voor welke lezer is dit boek?

Voor de fans van The Hunger Games. Het boek beslaat 592 pagina's en je zult je er geen moment mee vervelen. Ben je nieuw in The Hunger Games? Dan is deze prelude een uitstekend startpunt; je leert namelijk Snow kennen. En Snow kennen we ook van de trilogie.

Waar je Snow tijdens de trilogie waarschijnlijk zeker niet mocht, zie je nu wat hem beweegt. Het geeft het karakter verdieping, wat voor zowel beginners van The Hunger Games als de fans een absolute meerwaarde zal betekenen. Een pageturner eersteklas, die daarom ook nog eens heerlijk wegluistert.

Luister gratis naar De ballade van slangen en zangvogels

Dit luisterboek is gedurende dertig dagen gratis te beluisteren op meerdere luisterboekenapps. De ballade van slangen en zangvogels is de prelude van The Hunger Games, dus wees er snel bij: het boek zal ongetwijfeld verfilmd worden. Zal het boek sterker en meer op fantasie werken dan de film?