De edele kunst van not giving a fuck
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De edele kunst van not giving a fuck

De edele kunst van not giving a fuck, geschreven door Mark Manson, is inmiddels een klassieker. Het is het ideale boek voor mensen die een hekel hebben aan zelfhulpboeken. In dit boek leer je dingen onder ogen te zien. Ren niet langer weg voor je angsten en krijg je zelfvertrouwen terug. Het boek zit vol humor en grappen. En Manson geeft je de tools die je nodig hebt voor de dingen waar jij om geeft. Je kunt het boek nu 30 dagen gratis luisteren.

Samenvatting

De edele kunst van not giving a fuck laat je op een humoristische manier zien hoe je kunt leren van je fouten en onzekerheden. Durf de pijnlijke waarheid onder ogen te zien en krijg weer moed en zelfvertrouwen. Het boek bevat veel humor maar is eveneens ondersteund door wetenschappelijk onderzoek.

De edele kunst van not giving a fuck kan je enorm helpen met je doelen en te leren wat nou echt belangrijk is voor je. Het betekend absolute niet dat je onverschillig bent. Maar soms is het goed om geen f*uck te geven. In dit boek leer je dat op een humoristische manier.

Een aanrader voor wie?

In De edele kunst van not giving a fuck leer je wat echt belangrijk is voor je. Waar reserveer jij je fucks voor? Te vaak gaat onze energie naar problemen en dingen die er niet echt toe doen. Leer fuck it te zeggen tegen de kleine problemen en focus op wat belangrijk is.

Manson omschrijft zijn thema's in het boek met veel humor wat het boek luchtig maakt. Na het lezen hebt je ontdekt waar je focus lift, wat belangrijk is en je voelt je vrij en verbonden. Emoties blijven altijd bestaan en dat mag! De kunst van fuck it zit hem namelijk in de subtiliteiten.

Luister nu gratis naar De edele kunst van not giving a fuck

Wil je De edele kunst van not giving a fuck beluisteren? Dan is dat nu geheel gratis! Je kunt 30 dagen lang genieten van alle luisterboeken op de site. Je kunt ook de boeken offline downloaden via de applicaties zodat je overal kunt luisteren. In alle genres zijn er bijzondere boeken te beluisteren.