De happy-happymethode
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De happy-happymethode

Iedereen houdt van win-winsituaties, maar niet iedereen weet deze te creëren. Je hebt een bepaalde overredingskracht nodig om mensen mee te krijgen in jouw goede idee, zelfs als het voor hen óók goed uitpakt. In De happy-happymethode ontdek je de vijf stappen om met iedereen tot een akkoord te komen. Of het nu is met je grumpy oude buurman, met je leidinggevende op het werk of met je levenspartner over de ideale verdeling van huishoudelijke klussen: als je met dit boek aan de slag gaat, is iedereen happy. Luister - helemaal gratis - en leer!

Samenvatting

Je zult het ongetwijfeld herkennen: je hebt een briljant plan bedacht, helemaal uitgedokterd hoe je team een vraagstuk moet aanvliegen, kortom je hebt het licht gezien... maar niemand neemt het van je aan. Hoe word je succesvoller in samenwerken en resultaat behalen? Dat leer je in De happy-happymethode.

Lars-Johan Åge is een Zweedse hoogleraar en expert in onderhandelen. Hij schreef al zijn inzichten met betrekking tot onderhandelen op in een overzichtelijk stappenplan: De happy-happymethode. Deze methode is niet gericht op het halen van je gelijk, maar op de ideale uitkomst voor iedereen.

Voor welke lezers is dit boek?

In de eerste plaats is De happy-happymethode voor mensen die op hun werk succesvoller, gelukkiger en geliefder willen worden. Omdat je leert hoe je je richt op de samenwerking en de toekomst in plaats van op je eigen gewin, word je met dit boek een ware teamspeler.

Het stappenplan uit dit boek is echter ook heel goed toe te passen op andere gebieden van je leven. Want er zijn talloze kleine en grote relaties waarin het van pas komt als je goed kunt onderhandelen. Of het nu is met je broer, je fietsenmaker, je hond...

Luister gratis naar De happy-happymethode

Lars-Johan Åge neemt je met plezier mee in de deuren die voor je opengaan als je goed kunt onderhandelen. Ben je benieuwd geworden naar dit boek? Je kunt tot wel 30 dagen gratis luisteren via verschillende luisterboekapps. Dus wacht niet langer, luister naar De happy-happymethode.