De Healing Code
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De Healing Code

De Healing Code, geschreven door Alex Loyd, heeft een enorme impact op de mensen die het boek lezen, en het boek is een enorm succes in Amerika. Loyd heeft namelijk een methode ontwikkelt waar je je lichaam en geest mee kunt beïnvloeden. Het boek is een medicijn voor ziekteverschijnselen, relatieproblemen en tegen blokkades op weg naar succes. Alle geheimen kun je in dit boek lezen, zonder dat je een pil of medicijn hoeft te slikken. Luister gratis naar dit bijzondere verhaal.

Samenvatting

De Healing Code zit vol praktijkvoorbeelden waarbij Loyd je meer verteld over de zeven geheimen van het leven. Toen zijn vrouw chronisch ziek was, zocht hij naar een middel dat haar kon genezen. Hij ontdekte het geheim van gezondheid en deelt dit in zijn boek.

Loyd studeerde psychologie en natuurgeneeskunde en ontwikkelde een methode waarbij je dagelijks je geest en lichaam kunt beïnvloeden. De methode neemt maar 6 minuten in beslag en er komt geen enkel medicijn aan te pas. In De Healing Code kun je alles over deze methode leren.

Voor welke lezers is dit boek?

Wat is het effect dat stress heeft op je lichaam? En hoe kun je zo gezond mogelijk leven? Toen Loyd zijn vrouw 12 jaar lang ziek was, zocht hij naar een oplossing. En deze oplossing deelt hij in dit boek. Het boek staat vol succesverhalen die inspireren.

In het tweede deel van het boek behandelt Loyd hoe je De Healing Code zelf kunt toepassen in je dagelijks leven. Hij heeft veel voorbeelden uit het dagelijks leven en tips. Met het advies in het boek leer je om met stress om te gaan en ziekten te bestrijden.

Luister nu gratis naar De Healing Code

Ben je nieuwsgierig geworden? Dan kun je De Healing Code nu 30 dagen gratis lezen. En er zijn nog duizenden andere luisterboeken waar je van kunt genieten. Luister naar een mooie roman, een spannende thriller of een autobiografie. Je kunt zowel online als offline luisteren via de luisterboekapplicaties.