De heren van de tijd
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De heren van de tijd

Het boek De heren van de tijd neemt je mee terug naar de Middeleeuwen, waar de legendarische graaf Diago Vela na een missie van de koning thuiskomt en ontdekt dat zijn broer getrouwd is met zijn bruid. Maar wanneer in 2019 een link wordt gevonden met het verleden verandert alles. Een reeks gruwelijke moorden doen denken aan de geschiedenis van Diago, en Unai López de Ayala gaat op onderzoek uit in de toren van Nograro, waar hij ontdekt dat alles voor hem en zijn familie verandert. Luister nu gratis!

Samenvatting

In De heren van de tijd krijgt Unai López de Ayala te maken met een serie bizarre moorden. Hij ontdekt dat deze moorden een hele sterke link hebben met de moorden in het succesvolle boek De heren van de tijd, dat zich afspeelt in de middeleeuwen.

Wanneer hij hier onderzoek naar gaat doen, komt hij bij de toren van Nograro uit. In het onderzoek naar de toren komen er bizarre overeenkomsten tussen het boek De heren van de tijd en zijn eigen familieverleden naar boven. Hierdoor verandert alles plots.

Voor welke lezer is dit boek?

Lezers die houden van spanning en sensatie, alsmede onverwachte plottwists, zullen smullen van dit verhaal. Schrijver Eva Garcia Sáenz de Urturi werd geboren in Vitoria, maar is ondertussen verhuisd naar Alicante. Ze begon haar schrijfcarrière zelfstandig en bracht haar eerste boek in eigen beheer uit.

Recensenten zijn kritisch op De heren van de tijd. Terwijl het brede publiek het boek omarmt, vinden de critici het boek helaas wegzakken naast de eerdere twee boeken uit de triologie De witte stad. Er zijn te weinig potentiële verdachten, maar dat valt het grote publiek gelukkig niet op.

Luister gratis naar De heren van de tijd

Gebruikers kunnen het luisterboek De heren van de tijd gratis beluisteren, tot 30 dagen lang. Dit kan via verschillende audioboek apps die op deze pagina staan vermeld. Ontdek nu het spannende verhaal van De heren van de tijd en reis terug naar de Middeleeuwen.