De Nevelprins
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De Nevelprins

Het boek de Nevelprins, geschreven door Carlos Ruiz Zafóns, is een verhaal vol geheimen. Wanneer de vader van Max besluit naar een oud en mysterieus huis te verhuizen in een dorp aan de kust, veranderd alles voor het gezin. Max en zijn zusje Alicia leren snel nieuwe mensen kennen. Ze ontmoeten Roland en zijn opa die vroeger vuurtorenwachter was. De opa was de enige overlevende op de Orpheus, een schip die na een schipbreuk gezonken is. Luister 30 dagen gratis.

Samenvatting

De Nevelprins speelt zich af in 1943 en is een spannend boek voor tieners. Het gezin Carver gaat verhuizen naar een oud en mysterieus huis langs de kust. In het kleine dorp maken de kinderen Max en Alicia snel nieuwe vriendschappen. Zo ook met Roland en zijn opa.

De opa was de enige overlevende toen het schip Orpheus zonk tijdens een schipbreuk. De kinderen ontdekken de verhalen over dit geheimzinnige schip en het verhaal van de Nevelprins. Wat is er vroeger gebeurd? En hoe loopt het af? Ontdek de huiveringwekkende geschiedenis en de geheimen.

Voor welke lezer is dit boek?

Als de vader van Max Carver besluit naar een oud huis te verhuizen met het gezin, wordt alles anders. Het mysterieuze huis is gelegen in een dorp aan de kust. Vroeger was dit het huis van de beroemde chirurg, dokter Fleischmann. En het huis bevat talloze geheimen!

Langs de kust bij het dorp ligt het scheepswrak van de Orpheus. Als ze Roland en zijn opa leren kennen, ontdekken ze de geheimen van het dorp, het huis en het schip. De Nevelprins is een spannend luisterboek voor tieners en volwassenen die zich graag laten meeslepen in thrillers.

Luister nu gratis naar de Nevelprins

Je kunt nu 30 dagen lang gratis naar de Nevelprins luisteren via de audioboek-applicaties op deze pagina. Heb je het boek uit? Luister dan naar een van de vele andere spannende boeken. Je kunt ze online beluisteren en downloaden. Zo kun je offline overal van de spannendste boeken genieten.