De officier
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De officier

In het boek De Officier ontdekken we het verhaal van Alfred Dreyfus, een officier in het leger van Joods-Franse afkomst. Hij wordt van spionage voor de Duitse vijand beschuldigd en levenslang opgesloten. Een officier van de Franse geheime dienst, Georges Picquart, start een onderzoek naar de Dreyfus-affaire. Hij ontdekt dat de werkelijke spion nog altijd werkzaam is bij het Franse leger. Picquart probeert hem in de val te lokken maar ontdekt een spoor van leugens en corruptie. Luister nu 30 dagen gratis.

Samenvatting

In De Officier ontdekken we een wereld van corruptie en leugens tot in de hoogste takken van het leger en regering. Een officier van de Franse geheime dienst, Georges Picquart, krijgt opdracht te onderzoeken. Alfred Dreyfus is ontdaan van zijn zwaard en rang en wordt opgesloten op Duivelseiland.

Alfred Dreyfus wordt van spionage voor de Duitse aartsvijand verdacht en wordt opgesloten. Maar Georges Picquart die het onderzoek leidt, ontdekt een spinnenweb van leugens en bedrog. Zo is een echte spion nog altijd werkzaam voor het leger! De Officier is een echte pageturner.

Voor welke lezer is dit boek?

Nadat Georges Picquart ontdekt dat de echte spion nog in het Franse leger werkzaam is, probeert hij een val te zetten om de echte spion te pakken te krijgen. Tijdens het zetten van de val komt er echter een hele andere waarheid naar boven.

Georges Picquart ontdekt allerlei geheimen in de hoogste takken van het Franse leger en de regering. Hij volgt een spoor van leugens en corruptie. Wat kan hij doen? En zit Alfred Dreyfus onschuldig vast op Duivelseiland? Lees het boek als je van een spannende thriller houdt.

Luister nu gratis naar De Officier

Je kunt nu 30 dagen gratis naar audioboeken luisteren. De Officier is een van de vele duizenden titels waar je uit kunt kiezen. Je kunt online thuis genieten van een goed luisterboek Maar ook onderweg! Via verschillende luisterapplicaties kun je boeken offline downloaden en nadien beluisteren.