De piraten van hiernaast: De pakjespiraat
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De piraten van hiernaast: De pakjespiraat

'De piraten van hiernaast: De pakjespiraat' is een van de verschillende kinderboeken die Reggie Naus, geboren op 31 mei 1973 te Veghel, geschreven heeft. Na een tijdje als journalist te hebben gewerkt en de publicatie van zijn eerste boek, merkte Reggie dat zijn passie lag bij het vertellen van verhalen. De pakjespiraat is Reggies recentste werk en dateert uit 2015, dit schitterende werk kan je nu gratis als audioboek beluisteren op je eentje of samen met je kinderen voor het slapengaan.

Samenvatting

'De piraten van hiernaast: De pakjespiraat' gaat over de familie Donderbus die om een mysterieuze reden het hele huis dichttimmeren zodra Sinterklaas in het land is. Waarom doen ze dat vraag je? En waarom krijgen ze nooit cadeaus? Velen die het boek hebben beluisterd, kennen nu het antwoord.

Maar dan bewijst opa Donderbus dat hij nog steeds een echte piraat is. Verkleed als Sinterklaas gaat hij op pakjesavond op een heuse rooftocht. 'De piraten van hiernaast: De pakjespiraat' is een verhaal vol avontuur dat het hele gezin zal doen lachen en genieten.

Voor wie is dit boek?

Dit boek is hoofdzakelijk geschreven voor kinderen maar zoals elk kinderboek zullen volwassenen hier ook van kunnen genieten. Je hoeft het niet weg te steken! 'De piraten van hiernaast: De pakjespiraat' bekoort zowel jong als oud en kan je hele avond een stuk gezelliger maken!

Of je het nu vertelt voor het slapengaan, het samen met je kinderen beluistert op een druilerige dag of misschien zelfs op de pakjesavond zelf bovenhaalt, dit boek en het avontuur dat het met zich meebrengt zal jou en je kinderen vol bewondering achterlaten.

Beluister De piraten van hiernaast: De pakjespiraat gratis

'De piraten van hiernaast: De pakjespiraat' kan je nu gratis voor een periode van 30 dagen beluisteren via verschillende audioboek applicaties. Zoek dus een warm plekje in de zetel samen met je kinderen en je laat je meeslepen door het avontuur van de familie Donderbus.