De Shining
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De Shining

Als je van een spannende klassieker houdt, dan is de Shining een prachtig boek om te beluisteren. Het is geschreven door Stephen King en gaat over Jack Torrance en zijn gezin. Hij verblijft met zijn vrouw Wendy en zoon Danny in het Overlook Hotel. Jack werkt daar als huismeester. Zoon Danny kan visioenen zien en heeft een gave. Maar in het hotel wordt het snel angstig! Houd je hart vast en ontdek wat er gebeurt in deze spannende thriller. Luister nu 30 dagen gratis.

Samenvatting

De boeken van Stephen King zijn inmiddels allemaal klassiekers, en het boek de Shining hoort zeker in dat rijtje thuis. Zoals in veel van zijn boeken kun je genieten van spanning en bizarre momenten. In de Shining leren we over het gezin Torrance. Vader Jack werkt als huismeester in het hotel.

In de Shining ontdekken we dat de zoon, Danny, een gave heeft. Hij kan namelijk “het licht” zien. In het hotel heeft hij allerlei angstaanjagende visioenen. Tijdens een sneeuwstorm is het gezin ook nog eens volledig afgsloten van de buitenwereld. Hoe loopt het af? Luister nu naar het luisterboek!

Voor welke lezer is dit boek?

Liefhebbers van spannende thrillers zullen genieten van de Shining. Als de familie tijdens een enorme sneeuwstorm is afgesloten van de buitenwereld, zou het hotel leeg moeten zijn. Maar dan ontdekken ze een vrouw die in kamer 217 verblijft. Wie is deze vrouw, wat doet ze in het hotel en waar komt ze vandaan?

Er gebeurd van alles in het hotel. Danny zijn onzichtbare vriendje Tony voorspelt dat er iets ergs gaat gebeuren. De visioenen van Danny worden steeds angstiger. Hij ziet een overleden vrouw in een badkuip, een levende brandslang en hersenweefsel in de suite. Hoe gaat het gezin hiermee om? En wat gebeurt er in alle gekte?

Luister nu gratis naar De Shining

Heb je interesse in deze klassieker van Stephen King of andere spannende thrillers? Je kunt ze nu allemaal gratis beluisteren via verschillende apps tijdens de eerste 30 dagen. Maar er zijn nog veel meer boeken beschikbaar! Luister online of offline. Je kunt namelijk de boeken downloaden zodat je altijd kunt genieten van een goed luisterboek.