De stad van de alchemist
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De stad van de alchemist

Het boek De stad van de alchemist, geschreven door auteur Natalie Koch, gaat over Alexa Westerhof die de geschriften uit de 17e eeuw van magiër Morgenstern wil opsporen. Morgensterns theorieën mogen niet in de verkeerde handen vallen. En het is niet duidelijk of Morgenstern zijn magie de wereld kan verbeteren of juist verwoesten. Mag je magie wel opdringen? En wie zijn Jeremy Crowley en Augustus Fenrick? Alexa gaat samen met haar opa op onderzoek uit en gaat op zoek naar antwoorden. Luister nu 30 dagen gratis!

Samenvatting

In De stad van de alchemist willen Alexa Westerhof en haar vrienden antwoorden vinden. Ze wil de 17e eeuwse geschriften van de magiër Morgenstern opsporen. Samen met haar opa, onderneemt Alexa een gevaarlijk avontuur. Ze willen antwoorden op al hun vragen en onderzoeken geheime Londense genootschappen.

De stad van de alchemist wordt voorgelezen door Willemijn de Vries en maakt deel uit van de serie De verborgen universiteit. Het luisterboek zit vol verassingen en ontdekkingen en het verhaal zit vol belangrijke personages. Ontdek de link tussen de personen en geniet van het luisterboek.

Voor welke lezer is dit boek?

Dit boek is voor iedereen die van spanning, fantasie en magie houdt. Alexa haar vader deed jaren geleden in het geheim een verboden onderzoek onder leiding van Artemus Jones. Twee studenten kwamen om en eentje verdween spoorloos. Als de waarheid boven water komt moet Artemus terechtstaan.

Wat is toch die verboden magie die in de zeventiende-eeuwse geschriften van Morgenstern staan? Meerdere personen hebben belangstelling. Maar het mag niet in verkeerde handen komen! Het kan namelijk de wereld ten goede of ten kwade komen. Alexa en haar opa gaan op zoek om de geschriften te vernietigen.

Luister nu gratis naar De stad van de alchemist

Heb je De stad van de alchemist beluisterd en ben je nieuwsgierig naar andere boeken van Natalie Koch? Je kunt 30 dagen lang alle luisterboeken gratis beluisteren via de apps. Luister bijvoorbeeld naar De erfenis van Richard of Het levende labyrint. Je kunt de boeken online en offline beluisteren.