De strijd om Uber
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De strijd om Uber

De strijd om Uber gaat over de techcultuur van Silicon Valley. Ontdek het verhaal van Travis Kalanick, de CEO van Uber. Hij zette de taximarkt wereldwijd op zijn kop maar werd in 2017 door zijn eigen personeel ontslagen. Hoe kon het zover komen? Dat lees je in deze pageturner. Het verhaal wordt verteld door New York Times-journalist Mike Isaac. Hij vertelt over de opmerkelijke groei van Uber en de techcultuur van Silicon Valley. Een plek vol ambitie, ongelofelijke rijkdom maar ook ontsporing en een falend moreel kompas. Luister nu 30 dagen gratis.

Samenvatting

De strijd om Uber verteld het verhaal achter het wereldberoemde bedrijf Uber. Hoe kon het bedrijf in korte tijd meer dan een miljard waard zijn en uitgroeien tot een van de grootste techbedrijven ter wereld? New York Times-journalist Mike Isaac verteld het verhaal.

De taximarkt is wereldwijd opgeschud door Uber CEO Travis Kalanick. Hij verdiende miljarden en ging over lijken in het zakenleven. Ambitie en het gevaar hiervan komen aan het licht in De strijd om Uber. Hoe kon het zo ver komen dat hij door zijn eigen bestuur werd ontslagen?

Een aanrader voor wie?

Het is juni 2017. De CEO van Uber, Travis Kalanick, wordt door zijn eigen bestuur ontslagen. Het bedrijf werd een symbool voor alles wat er mis is met Silicon Valley. In deze pageturner lees je over de rijkdom, het verlies en morele zaken.

Mike Isaac schrijft al jaren over Silicon Valley. Zo schreef hij over Uber, Facebook en andere bedrijven en hij is een tech-deskundige bij CNBC en MSNBC. In De Strijd om Uber verteld hij het verhaal van Uber, CEO Travis Kalanick en hoe hij uiteindelijk werd ontslagen.

Luister gratis naar De Strijd om Uber

Ben je benieuwd naar dit verhaal en andere boeken? Je kunt nu 30 dagen lang alle luisterboeken gratis ontdekken via de luisterboekapps. Geniet van een goed boek tijdens de reis naar je werk of een lange wandeling. Je kunt naar zoveel boeken luisteren als je maar wilt!