De verloren Kolonie
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De verloren Kolonie

'De verloren Kolonie' gaat over het verhaal van van zes mensen met verschillende achtergronden. Ze zijn een voor een geselecteerd door Hoga. Hoga is de laatste van het Galdeense volk waar de mensheid van afstamt. In dit bijzondere sciencefiction verhaal ontdek je het verhaal van het vernietigde Galdenië. Volgens de de archieven zijn er nog twee koloniën waar wellicht nog Galdenen leven. Luister gratis naar dit spannende boek via de app. Ga op ontdekking met Hoga en de zes mensen en ga mee op zoek naar die koloniën.

'De verloren Kolonie' is het vervolg op 'De verborgen Waarheid' maar ze kunnen beide los van elkaar beluisterd worden.

'De verloren Kolonie' is een spannend sciencefiction boek. Hoga selecteert zes mensen met diverse achtergronden. Deze mensen zijn verantwoordelijk voor een versnelling van de ontwikkeling van de mensheid op een kunstmatige manier. In de archieven ontdekken ze dat er nog twee koloniën bestaan waar misschien nog Galdenen leven.

In 'De verloren Kolonie' gaan Hoga en de zes mensen op zoek naar de koloniën waar de parasitaire intelligentie achter de moderne ruimteschepen en de lichamen van de mensen aanzit. Een oorlog in het zonnestelsel lijkt onvermijdelijk te zijn. Hoe gaat het aflopen?

Een aanrader voor wie?

'De verborgen Waarheid' is het eerste boek van Aad Vlag waar 'De verloren Kolonie' een vervolg op is. De verloren Kolonie is echter makkelijk te volgen en er is geen voorkennis nodig. In deze spannende SciFi-thriller gaan ze op zoek naar de koloniën waar misschien nog Galdenen leven.

Een oorlog in het zonnestelsel lijkt onvermijdelijk te zijn. De parasitaire intelligentie gaan achter de moderne ruimteschepen en de lichamen van de mensen aan. Hoe gaan Hoga en de zes mesen hier mee om? En kunnen ze de twee koloniën en de Galdenen vinden?

Luister gratis naar 'De verloren kolonie'

Maak nu een account aan om 30 dagen gratis van luisterboeken te genieten. 'De verborgen kolonie' is een van de vele spannende boeken waar je uit kunt kiezen. Waar je ook bent, je kunt online en offline genieten van de beste boeken en romans.