De vogels
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De vogels

In 'De vogels' neemt dichter en schrijver Tarjei Vesaas je al vanaf de eerste pagina mee op een prachtige tocht door de Noorse natuur. Je krijgt ook direct voeling met het hoofdpersonage Mattis, een 40-jarige zwakbegaafde man. Op die manier neem je de wereld waar door diens ogen. Dit boek is een meesterwerk dat je zal meenemen op een onvergetelijke tocht en dat alles kan je nu voor 30 dagen gratis beleven door je simpelweg te laten intregeren door dit luisterboek!

Samenvatting

'De vogels' draait om het hoofdpersonage Mattis die als 40-jarige in een klein Noors stadje woont, samen met zijn zus. Zijn zus, Hege genaamd, is zeer vinnig en mondig, in tegenstelling tot Mattis, die ook bekend staat als de Slome in de hele stad.

Mattis is geobsedeerd door vogels maar heeft een ongelooflijke schrik voor onweer. Zijn zoektocht naar werk blijkt vruchteloos maar de observaties die Mattis in het boek maakt zijn prachtig. Tarjei Vesaas weet je met zijn boek 'De vogels' te raken. Het is puur en ontroerend, net als Mattis.

Voor wie is dit boek?

Dit boek is een must voor iedereen. Zowel jong als oud zal dit werk erg appreciëren. Het is eenvoudig geschreven maar dat neemt niet weg dat het je niet zal raken en ontroeren. Het werk is prachtig in zijn eenvoudigheid en zal iedereen meeslepen!

Tarjei Vesaas is een dichter en dat zie je aan de schrijfstijl. De korte zinnen en onuitgesproken emoties nemen je mee op sleeptouw en geven je voeling met het hoofdpersonage en de natuur waarin hij zich bevindt. Indien je van de natuur houdt, is dit boek zeker voor jou!

Beluister De vogels gratis

Je kunt de 'De vogels' door Tarjei Vesaas nu ook gratis als audioboek beluisteren voor een periode van 30 dagen via een van de vele audioboek applicaties. Laat je lekker gezellig meeslepen in de wondere wereld van Mattis en geniet van zijn wereld met al zijn zintuigen!