De wrede prins
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De wrede prins

Het boek De wrede prins, geschreven door auteur Holly Black, is een nieuwe serie. Dit verhaal gaat over Jude. Jude is nog maar zeven jaar oud als een vreemdeling haar leven verandert. De vreemde man met aparte kleren heeft een zwaard en vermoord daarmee haar ouders. Wanneer haar ouders dood zijn, moet ze samen met haar zusjes mee naar Elfhame, het elfenland. Jaren later is Jude een zelfstandige vrouw. Hoe loopt het verhaal af? En wie is de prins? Luister 30 dagen gratis!

Samenvatting

In De wrede prins worden de ouders van Jude op brute wijze vermoord. Ze is nog maar zeven jaar oud als er een vreemdeling langskomt. Hij heeft puntoren, een zware stem en vreemde kleren. Na de moord moeten Jude en haar zusjes mee naar het elfenland Elfhame.

Later groeit Jude uit tot een zelfstandige vrouw. De wrede prins is Cardan en Jude heeft een hekel aan hem! Ze heeft het moeilijk in Elfhame en wordt gepest vanwege haar menselijke afkomst. Maar waarom krijgt Jude het altijd zo warm als prins Cardan in de buurt is?

Voor welke lezer is dit boek?

Dit luisterboek is voor jongeren die van fantasierijke verhalen houden. Jade wordt gediscrimineerd en zelfs bedreigd. Maar dat verandert waneer ze wordt gevraagd om als spion te werken door de broer van prins Cardan, kroonprins Dain. Jade krijgt op deze manier steeds meer zelfvertrouwen.

Maar is Elfhame wel wat ze denkt dat het is? Jade ontdekt steeds meer geheimen als ze aan het werk is als spion. En waar wil de kroonprins achterkomen? Wie is prins Cardan eigenlijk? En waarom zijn haar ouders vermoord en wie was de vreemdeling?

Luister nu gratis naar De wrede prins

Je kunt De wrede prins nu 30 dagen lang gratis beluisteren via de verschillende luisterboekapplicaties. Download het boek en elk ander boek dat je graag zou willen beluisteren, zodat je in je bed, onderweg of op vakantie altijd kunt genieten van een spannend verhaal.