De zeven geheimen van de schildpad
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

De zeven geheimen van de schildpad

Ronald Schweppe en Aljoschja Long laten je in de zeven geheimen van de schildpad een kijkje nemen achter de deuren van het leven van een schildpad. Hoe blijven die dieren zo kalm? Wat kunnen wij als mensen leren van wat deze nobele diersoort doorheen de millenia van zijn ontwikkeling aangeleerd heeft? Je kan het nu allemaal gratis ontdekken via dit prachtige luisterboek! Laat je onderdompelen in de wijsheid van het reptiel dat de aarde al zo veel langer bewoont dan wij als mensheid!

Samenvatting

De zeven geheimen van de schildpad laat je je zoals eerder vermeld onderdompelen in de wondere wereld van het schildpaddenleven. Het is een boek vol verhalen en oefeningen om het schildpad in jou te ontketenen!

De zeven geheimen van de schildpad is een geestig boek over de schildpad Kurma die zich door niets of niemand laat doen! En zo zelfs tegen ieders verwachtingen in een heuse race wint tegen de haas Shashaka.

Voor wie is dit boek?

Dit boek is voor iedereen die voelt dat alles een beetje teveel wordt. Iedereen die alles heel snel gedaan wil krijgen. Kurma de schildpad zal je tonen dat niet alles steeds zo snel moet gaan.

Iedereen die op zoek is naar rust en harmonie zal ontzettend veel hebben aan de zeven geheimen die het schildpad ons allemaal te leren heeft. Zowel jong en oud zullen zeker veel wijsheid uit dit boek halen!

Beluister De zeven geheimen van de schildpad gratis

Nu kan je de zeven geheimen zelfs gratis ontdekken als luisterboek via de verschillende luisterboek-applicaties en dit voor een periode van 30 dagen! Geen reden om het snel door te nemen! Relax en geniet van het luisteren!