Dummie de mummie en de schat van Sohorro
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Dummie de mummie en de schat van Sohorro

'Dummie de mummie en de schat van Sohorro' is het tiende deel van de avonturenreeks van Dummie de mummie. Deze keer bevinden Dummie en Goos zich op het Jamaicaanse eiland. Tosca Menten, de schrijfster van deze reeks is een echte verhalenverteller, haar verhalen zitten boordevol humor a la Roald Dahl. De Dummie de mummie serie wordt door tallozen fans verslonden en is zelfs verfilmd geweest. Nu kan je het boek gratis als luisterboek online beluisteren. Geen reden voor uitstel dus!

Samenvatting

'Dummie de mummie en de schat van Sohorro' gaat over het avontuur dat Dummie de mummie en Goos beleven op het eiland Jamaica. Ze doen ginder mee in de zon op het strand aan een echt piratenspel met een heuse schatkist. Dummie verkiest echter een echte schat.

Dummie begint te graven en vindt een echte schatkaart. Zo begint het avontuur van 'Dummie de mummie en de schat van Sohorro'. Zullen Dummie en Goos de schat ooit vinden? Treuzel niet langer en ontdek het in dit spannende en daarenboven hilarische avontuur!

Voor wie is dit boek?

Dit boek is gericht op jongere lezers maar dat hoeft oudere mensen uiteraard niet af te schrikken om mee in de fantasierijke wereld van Tosca Menten te duiken. Dummie de mummie is een van de grappigste mummies en samen met zijn vriend Goos vormen ze een superteam!

Je kan lekker van dit boek genieten met je kinderen en wie weet zelfs op je eentje als de kleinsten aan het slapen zijn. Laat je door niks tegenhouden om je in dit avontuur te laten meeslepen. Kinderen van alle leeftijden zullen dit boek verslinden!

Beluister Dummie de mummie en de schat van Sohorro gratis

Je kan 'Dummie de mummie en de schat van Sohorro' nu ook gratis voor een periode van 30 dagen beluisteren met of zonder de kleinsten erbij. Je kan dit makkelijk via een van de vele audioboek apps. Ga voor het slapengaan dus nog even op avontuur!