Dummie de mummie en het geheim van Toemsa
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Dummie de mummie en het geheim van Toemsa

'Dummie de mummie en het geheim van Toemsa' is geschreven door de brilliante schrijfster Tosca Mentes en is het negende deel in de Dummie de mummie reeks. Een reeks die door tal an jongeren dagelijks verslonden wordt. Door haar Roald Dahl achtige humor en brilliante beschrijvingen blijft deze reeks zowel jong als oud aanspreken. Dit boek is nu ook voor iedereen tijdelijk gratis beschikbaar als audioboek. Geen reden om het negende deel in de Dummie de mummie reeks te missen dus!

Samenvatting

'Dummie de mummie en het geheim van Toemsa' gaat over Dummie de mummie en zijn vriend Goos die op schoolreis de krokodillenverzorger Hamid ontmoeten. Hamid's lievelingskrokodil heet Toemsa die jammer genoeg binnekort moet verhuizen. Kon Toemsa maar iets speciaals doen tijdens de jubileumparade, misschien kan hij dan blijven?

Maar 'Dummie de mummie en het geheim van Toemsa' zou zo niet heten als de krokodil geen geheim had. En dat geheim ontdekt Dummie de mummie toevallig! Samen met Goos en Hamid plannen ze iets en is er weer hoop, maar dan gaat er plots iets mis...

Voor wie is dit boek?

De Dummie de mummie reeks is geschreven voor de jeugd maar dat neemt niet weg dat oudere mensen hier ook niet van kunnen genieten! Dummie de mummie beleeft samen met zijn vriend Goos keer op keer weer hilarische avonturen die door Tosca Mentes brilliant afgebeeld worden!

Zo kan je dus lekker gezellig met je kinderen of kleinkinderen genieten van deze prachtige reeks. Reken er maar alvast op dat ze dit avontuur en de hele Dummie de mummie reeks zullen verslinden! Wie weet ben jij hen zelfs voor! Pret voor het hele gezin dus!

Beluister Dummie de mummie en het geheim van Toemsa gratis

Nu kan je 'Dummie de mummie en het geheim van Toemsa' ook voor een periode van 30 dagen gratis als luisterboek beluisteren. Dit kan makkelijk via een van de vele audioboek applicaties. Zo kan iedereen voor het slapengaan nog even op avontuur met Dummie!