Echte leiders dienen: Voor leiders die het verschil maken
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Echte leiders dienen: Voor leiders die het verschil maken

In het boek Echte leiders dienen, leer je over dienend leiderschap en hoe je dit kunt toepassen in het bedrijfsleven. Er zijn nogal wat misvattingen over dienend leiderschap en in dit boek worden al je vragen beantwoord. Waar komt dienend leiderschap vandaan? Hoe pas je het toe? Welke effecten heeft het? Het boek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek op het gebied van succesvol leiden. Maar je krijgt ook tips, voorbeelden uit de praktijk en ontwikkelingsvragen in het boek. Ontdek de praktische inzichten waar je direct mee aan de slag kunt. Luister nu 30 dagen gratis.

Samenvatting

In het luisterboek Echte leiders dienen leer je alles wat je wil weten over dienend leiderschap. Neem de misvattingen en vragen weg en leer alles wat je maar wilde weten. Waar komt het vandaan? En hoe kun je het toepassen? Dienende leiders zijn zelfverzekerd, je boekt resultaten en het gaat over helderheid en ontwikkeling. Je kunt dit boek gelijk gebruiken in de praktijk.

Als je als leidinggevende in het bedrijfsleven werkt, is het boek Echte leiders dienen: Voor leiders die het verschil maken, een echte aanrader. Ontdek de wereld van dienend leiderschap en pas het toe in de praktijk. Creëer resultaten, helderheid en een prettige werkomgeving. Het boek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek op het gebied van succesvol leiden. Daarnaast ontvang je tips, vragen en voorbeelden uit de praktijk.

Voor welke lezers is dit boek?

Hoe ziet het leiderschap er in jouw bedrijf uit? En ben je bekend met het fenomeen dienden leiderschap? Of heb je twijfel en veel onbeantwoorde vragen? In het boek Echte leiders dienen krijg je antwoord op al je vragen. Wat je leert kun je gelijk in praktijk brengen. Je wordt zelfverzekerd en je leert in een complexe en dynamische omgeving richting te geven.

De analyses en beschrijvingen van de wetenschappelijke grondslagen van het begrip dienend leiderschap worden door Inge Nuijten duidelijk uitgelegd in het boek. Dienend leiderschap is een effectieve vorm van leiderschap. In het boek helpen de vele tips en vragen om het direct toe te passen in de praktijk. Leer over het F-PAD-principe, de verbondenheid in jouw team en een nieuwe levenshouding op de werkvloer.

Luister gratis naar Echte leiders dienen: Voor leiders die het verschil maken

Luister nu naar Echte leiders dienen: Voor leiders die het verschil maken helemaal gratis. Je kunt maar liefst 30 dagen lang genieten van alle boeken die je wilt beluisteren. Via de audioboek-applicaties kun je online luisteren maar je kunt de boeken ook offline downloaden. Er is een ruime keuze aan allerlei soorten boeken. Zo kun je onbeperkt van leesplezier genieten, waar je ook bent.