Eleanor & Park
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Eleanor & Park

Het boek Eleanor & Park, geschreven door Rainbow Rowell, gaat over twee buitenbeentjes, Eleanor en Park. Als Eleanor voor het eerst de schoolbus neemt, vindt Park het helemaal niet leuk dat ze naast hem komt zitten. Maar als snel veranderd dat en kijken ze uit naar hun momenten samen. Eleanor moet wel voorzichtig zijn. Als haar stiefvader erachter komt krijgt ze problemen. Hij heeft haar namelijk al eens het huis uitgeschopt. Kan ze haar relatie geheim houden? Luister 30 dagen gratis.

Samenvatting

Eleanor & Park gaat over twee buitenbeentjes die elkaar in de schoolbus leren kennen. Park vindt het niet echt aangenaam dat Eleanor naast hem komt zitten. Maar als snel hebben ze het hartstikke leuk samen. Ze hebben veel overeenkomsten. Ze houden beiden veel van stripboeken en muziek.

Eleanor & Park begrijpen ook dat de liefde niet altijd stand houdt. En Eleanor moet uitkijken want haar stiefvader mag er absoluut niet achterkomen. Hij heeft haar al een keer eerder het huis uitgeschopt. Maar de twee zijn dapper genoeg om het toch samen te proberen.

Voor welke lezer is dit boek?

Ben jij een romantische ziel, dan is dit boek perfet voor je! Hoever zijn Eleanor en Park bereid voor hun liefde de vechten? Ze hebben het moeilijk samen, maar kunnen ook niet zonder elkaar. Hoe komen deze twee tegenpolen samen en hoe nemen ze het voor elkaar op?

Eleanor & Park heeft in de loop van jaren meerdere prijzen gewonnen. Zo was het in 2013 het beste kinderboek. Het verhaal over liefde, de keerbaarheid van liefde en de energie is ronduit magisch. Liefde kan zo hartverscheurend en wanhopig zijn maar ook zo mooi.

Luister nu gratis naar Eleanor & Park

Je kunt nu 30 dagen lang gratis naar Eleanor & Park luisteren via verscheidene audioboek-applicaties, een prachtig verhaal over een prille liefde. Maar er zijn nog duizenden andere titels in alle genres waar je heerlijk naar kunt luisteren. Ontdek zowel online als offline nieuwe boeken van je favoriete schrijvers!