Enter
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Enter

Enter is een spannend boek geschreven door Willem Asman. Dit is het eerste deel van een trilogie. Alle delen worden in een jaar uitgegeven zodat je niet lang op het vervolg hoeft te wachten. De auteur werd genomineerd voor Diamanten Kogel als de Gouden Strop. Het verhaal gaat over Tyler, die jaren geleden tegen haar man getuigde. Ze leeft nu onder een nieuwe naam, met haar dochter in Amsterdam. Niemand weet iets over haar vorige leven. Zelfs haar eigen dochter niet! Luister 30 dagen gratis!

Samenvatting

Het boek Enter gaat over Tyler en haar dochter. Ze zit al jaren lang in een getuigenbeschermingsprogramma. Nadat ze tegen haar haar getuigde probeert ze het leven weer anoniem op te bouwen met haar dochter in Amsterdam. Niemand weet iets over haar vorige leven. Zelfs haar eigen dochter niet.

Haar dochter Charlie, ontdekt in de kluis van haar moeder, dat haar vader nog in leven is en wordt toch nieuwsgierig. Charlie besluit op onderzoek uit te gaan en maakt een afspraak met iemand die meer informatie heeft over haar vader. Maar die beslissing verandert alles. Nieuwsgierig? Luister nu gratis naar Enter.

Voor welke lezer is dit boek?

Nadat Charlie ontdekt dat haar vader nog. In leven is, gaat ze op onderzoek uit. Ze spreekt af met iemand die beweert informatie te hebben over haar vader. Als ze de plek aankomt waar zeheeft afgesproken, wordt ze in een auto gegooid en ontvoerd. Op hetzelfde moment vindt er in Miami een aanslag plaats.

Zodra Tyler doorheeft wat er is gebeurd gaat ze op onderzoek uit. Het blijkt dat haar zaak niet bekend is bij het getuigenbeschermingsprogramma. Was ze wel ooit bij het programma aangesloten? En waar is Charlie? Wie zit er achter de aanslag? Dit is een spannend verhaal over een getuigenbeschermingsprogramma, een ontvoering en een aanslag.

Luister nu gratis naar Enter

Lijkt Enter je een leuk boek? Luister nu 30 dagen gratis naar dit luisterboek en vele andere via de audioboek-applicaties op deze pagina. Je kunt online genieten van luisterboeken, maar ook offline. Er zijn duizenden titels waar je uit kunt kiezen. Zo kun je thuis en onderweg genieten van de beste boeken.