Essentialisme
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Essentialisme

Het boek Essentialisme, geschreven door Greg McKeown, laat je zien wat echt belangrijk voor je is. Hoe kun je de enorme golf aan informatie terugbrengen tot wat de essentie is. En waar kun je het beste aandacht en energie aan besteden? McKeown legt uit hoe we met minder, op het juiste moment de juiste dingen kunnen doen. We hoeven namelijk niet alles op te lossen. Focus op de belangrijkste dingen en laat de boel de boel. Luister nu 30 dagen gratis.

Samenvatting

Essentialisme is een boek die in deze tijd past. We zitten uren achter de computer en besteden veel tijd op onze telefoon. Tijdens de dag krijg je een enorme vloed aan informatie over je heen. Hoe kun je dit het beste filteren? En wat is belangrijk voor jou?

McKeown heeft voor grote tech bedrijven gewerkt zoals Apple, Google en LinkedIn. Hij helpt personeel te bepalen waar ze het beste hun energie in kunnen steken. Hij leert je in het boek hoe je Essentialisme kunt toepassen in je dagelijkse leven en hoe je er meer voldoening uithaalt.

Voor welke lezers is dit boek?

Waar steek jij graag je kostbare tijd in? Tegenwoordig is het soms moeilijk te bepalen. We willen alles meemaken en we krijgen een overvloed van informatie over ons heen. Iedere dag weer. In Essentialisme leer je wat belangrijk is voor jou en welke keuzes daar het beste bijpassen.

Greg McKeown is een veelgevraagd spreker en eveneens een van de populairste bloggers voor Harvard Business Review. Essentialisme leert je hoe niet alles meer moet en laat je concentreren op de belangrijke dingen in het leven. Het boek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bevat tal van praktijkvoorbeelden.

Luister nu gratis naar Essentialisme

Je kunt nu 30 dagen gratis naar Essentialisme luisteren. Maar er zijn nog duizenden andere luisterboeken waar je van kunt genieten via de verschillende audioboek-applicaties. Luister onderweg naar je werk in de auto of trein. Of luister met je kinderen naar een audioboek voor het slapen gaan.