Fernando Ricksen - De Finale Strijd
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Fernando Ricksen - De Finale Strijd

Uitgerekend op de dag dat zijn biografie 'Vechtlust' zou worden uitgegeven, krijgt Fernando Ricksen te horen dat hij de dodelijke ziekte ALS heeft. In 'Fernando Ricksen - de finale strijd' lezen we over zijn strijd tegen deze ziekte. De schrijver ervan is sportjournalist en goede vriend Vincent de Vries die het boek schreef samen met weduwe Veronica Ricksen. Vincent schreef ook de biografie over Fernando Ricksen. Dit tweede boek wordt een aangrijpend verhaal van een oud-sporter die zich niet gemakkelijk gewonnen geeft. Het boek is nu gratis te beluisteren.

Korte samenvatting

Fernando Ricksen krijgt van de artsen te horen dat hij nog maar vier maanden te leven heeft. In 'Fernando Ricksen - de finale strijd' lezen we over deze strijd die uiteindelijk 6 jaar duurt.

'Fernando Ricksen - de finale strijd' is gewoon een ontroerend verhaal van een optimistische man die uiteindelijk de diagnose van een dodelijke ziekte leert accepteren. We voelen automatisch mee met de sporter wiens leven plotseling enorm verandert.

Aanrader

Over het algemeen zullen sportliefhebbers graag naar dit verhaal over een favoriete oud-sporter grijpen. Je hoeft echter geen voetbalfan te zijn om geïntrigeerd te raken door dit spannend maar droevig verhaal, omdat het veelzijdig is.

Een ieder die een slopende ziekte ziekte van dichtbij heeft gemaakt, kan zich makkelijk inleven met de hoofdpersoon die een zware strijd voor zijn leven moet leveren. Echter hoopten bepaalde lezers op wat meer diepgang over de ziekte.

Luister gratis naar 'Fernando Ricksen - de finale strijd

'Fernando Ricksen - de finale strijd' blijft hoe dan ook een spannend boek dat het lezen zeker waard is. We stellen voor een aantal dagen mensen in de gelegenheid het gratis te beluisteren via diverse audioboek apps.