Geld
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Geld

We hebben dagelijks met geld te maken. Maar begrijpen we het ook? Wat is de waarde? Hoe is het ontstaan? En hoe werkt het precies? Wat kunnen we er mee? En is het meer dan een rekeneenheid? In dit boek vertellen Harry van Dalen en Arjo Klamer alles wat je maar over dit betaalmiddel wilt weten. Wat is de rol in de economie? Waar komt het vandaan? En welke rol speelt het in ons leven? Luister nu naar het gratis boek.

Samenvatting

Harry van Dalen en Arjo Klamer leggen uit wat geld eigenlijk betekent. Wat kunnen we met geld, welke prijs heeft het, wat zijn de symbolische betekenissen en waar komt het vandaan? Ontdek welke rol het speelt in de economie en dat het meer is dan alleen een betaalmiddel.

Geld is en blijft een mysterie. Ontdek de geheimen, de waarde en de verhalen rondom het betaalmiddel. Zo staat het voor een symbool van gemeenschap. En hoe wordt het eigenlijk gemaakt en waar? Ontdek alle antwoorden in dit interessante boek geschreven door Klamer en van Dalen.

Een aanrader voor wie?

Ben je nieuwsgierig waar geld vandaan komt? In dit boek lees je alle feiten en verhalen over geld. Geld speelt een enorme rol in onze samenleving. We kunnen niet zonder. Soms creëert het problemen, we zijn er van afhankelijk en we willen altijd graag meer.

Klamer en van van Dalen werken beide als hoogleraar op de universiteit. Ze vertellen in dit boek over de evolutie van geld, de rol binnen de economie, de creatie en het beheersen van geld, de beleving van geld, geld zonder grenzen, en vele andere onderwerpen.

Luister nu gratis naar het luisterboek Geld

Wil je dit en meer boeken luisteren? De komende 30 dagen kun je genieten van duizenden boeken. En dat helemaal gratis! Zo kun je altijd en overal een boek over lezen. Het enige wat je nodig hebt is een app kiezen en beginnen luisteren.