Gemeen spel
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Gemeen spel

Gemeen spel is zoals eerder vermeld het eerste deel uit de Froekje en mies-serie en is geschreven door de kinderschrijfster Sandra Kuipers. Het verhaal vertelt alle avonturen van Froekje en Mies, die als het ware hartsvriendinnen zijn. Je kunt erop rekenen dat de twee meisjes ver van saai zijn! Momenteel kan je gratis kennismaken met dit prachtige boek als audioboek! Laat jezelf met je kinderen op een regenachtige dag meeslepen in de avontuurlijke wereld van zowel Froekje als haar vriendin Mies!

Samenvatting

Gemeen spel laat je als eerste deel van de reeks kennis maken met twee hartsvriendinnen. Zo zit Froekje op schaatsles en heeft ze last van de vervelende Kasper.

Daarnaast is Mies weer eens alleen thuis als haar moeder op werkreis vertrekt. Gemeen spel gaat over twee meiden die een plan smeden waardoor hun vriendschap misschien in gevaar komt!

Voor wie is dit boek?

Dit leuke boek is voornamelijk geschreven voor kinderen tussen 9 en 12 jaar oud maar zal uiteraard, zoals alle goed geschreven kinderboeken, de ouders evenveel plezier brengen!

Zonder enige twijfel zullen je kinderen zich snel terugvinden in het verhaal Gemeen spel en de avonturen van deze twee meiden, wat hen plezier en een heerlijke tijd zal bezorgen.

Beluister Gemeen spel gratis

Je kunt Gemeen spel gratis beluisteren voor 30 dagen. Bekijk de luisterapps en neem dit boek mee voor onderweg! Elke autorit wordt meteen comfortabel en aangenaam voor jezelf en je kinderen!