Grimmige avonturen van Sabrina
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Grimmige avonturen van Sabrina

Het boek Grimmige avonturen van Sabrina gaat over een het meisje Sabrina, die magie en toverspreuken studeert. Sabrina wordt bijna zestien en ze merkt dat haar leven binnenkort helemaal gaat veranderen en dat ze keuzes moet maken. Sabrina brengt graag tijd door met haar vrienden maar ook met haar vriendje Harvey Kinkle. Maar Sabrina is onzeker en weet niet precies hoe sterk Harvey zijn gevoelens zijn. Ambrose, haar nicht, wil een spreuk uitspreken om de ware gevoelens van Harvey te ontdekken. Luister 30 dagen gratis.

Samenvatting

Grimmige avonturen van Sabrina is geschreven door schrijfster Sarah Rees Brennan. Het verhaal gaat over Sabrina die bijna zestien wordt. Ze moet een beslissing gaan maken of ze magie wil blijven studeren en heks wil worden, of dat ze op school blijft met haar vriendje Harvey.

Om de keuze te maken krijgt Sabrina hulp van haar nicht Ambrose. Sabrina weet namelijk niet wat Harvey precies voor haar voelt. En ze besluiten een spreuk uit te spreken zodat Harvey zijn ware gevoelens naar boven komen. Luister nu naar Grimmige avonturen van Sabrina.

Voor welke lezer is dit boek?

Een spannend boek vol magie voor meiden van 15 jaar en ouder. Tijdens het uitspreken van de spreuk gaat er van alles mis! Een mysterieuze bosgeest komt zich er mee bemoeien! En de uitwerking is dan ook veel heftiger dan verwacht. Wordt de spreuk opgelost?

Heb je de serie The Chilling Adventures of Sabrina gekeken op Netflix? Het luisterboek Grimmige avonturen van Sabrina is de prequel van de serie! Je komt er achter wie Sabrina was toen ze vijftien was en je leert meer over de andere personages in de serie.

Luister nu gratis naar Grimmige avonturen van Sabrina

Je kunt nu 30 dagen gratis van alle luisterboeken genieten via verschillende luisterboekapplicaties. Bevalt Grimmige avonturen van Sabrina je? Dan zijn er honderden soortgelijke boeken te beluisteren. Geniet online in je eigen huis. Of download de boeken op je telefoon of tablet zodat je onderweg offline kunt luisteren.