Gung Ho!
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Gung Ho!

Je kunt Gung Ho! nu helemaal gratis luisteren! Ben je op zoek naar inspiratie en motivatie in het bedrijfsleven of op kantoor? Dan is dit audioboek de ideale inspiratie om je tot nieuwe ideeën aan te zetten. Peggy Sinclair is een manager van een bedrijf waar het financieel niet goed gaat. Ze ontmoet Andrew Longclaw, een adviseur en samen ontdekken ze drie methoden waarmee ze een schitterend resultaat behalen. De medewerkers hebben weer motivatie en inspiratie om aan het werk te gaan.

Samenvatting

In Gung Ho! leer je van een verhaal dat xixc afspeet in een Amerikaanse fabriek. Adviseur Andrew Longclaw is van Indiaanse afkomst en met behulp van Indiaanse wijsheden vindt er een totale cultuurverandering op de werkvloer plaats. Het bedrijf gaat van een verliesgevende organisatie naar een winstgevend bedrijf.

Gung Ho! kan worden vertaald naar samenwerken. Ken Blanchard en Sheldon Bowles beschrijven in detail hoe de drie methoden samenwerken en hoe je dit kunt toepassen op de werkvloer. De werkomgeving wordt positiever, personeel heeft weer de motivatie en het bedrijf leeft weer op.

Een aanrader voor wie?

Hoe worden de drie principes toegepast en wat zijn de lessen die we hieruit kunnen leren? Het boek staat vol tips die we kunnen toepassen. Als je op zoek bent naar nieuwe motivatie en inspiratie op de werkvloer, dan is dit een luisterboek die je werkplek kan veranderen.

De drie principes worden beschreven als gedrevenheid, waardevol werk hebben en aanmoediging krijgen. Door deze aanpak werd de fabriek weer winstgevend en werden de presentaties verbeterd. Er zitten veel waardevolle lessen in het boek die we direct en makkelijk op ons werk kunnen toepassen.

Luister nu gratis naar Gung Ho!

Vind je Gung Ho! een mooi boek en wil je meer luisterboeken ontdekken? Je kunt nu 30 dagen gratis luisteren naar dit boek en duizenden anderen. Heb je geen internet? Geen probleem! Je kunt de boeken downlanden via verschillende luisterboekapplicaties en deze onderweg beluisteren.