Het labyrint der geesten
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
60 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Het labyrint der geesten

Met Het labyrint der geesten wordt de bijzondere reeks van 'Het Kerkhof der Vergeten Boeken' afgesloten. Deze reeks begon met De schaduw van de wind. Carlos Ruiz Zafón, die bekend staat als de meest gelezen Spaanstalige schrijver, doet ook hierbij zijn uiterste best om een lopende mysterie te beschrijven en te ontrafelen. De liefhebbers van deze reeks hebben namelijk vier jaren op deze afsluiting moeten wachten en niet tevergeefs, want de finale is indrukwekkend! Dit spannend verhaal is nu gratis te beluisteren!

Samenvatting

In Het labyrint der geesten lezen we eerst over de nachtmerries die Daniel Sempere krijgt door de mysterieuze dood van zijn moeder. Zijn beste vriend Fermin probeert hem tevergeefs op eigenwijze manier op andere gedachten te brengen, maar Daniel moet het mysterie namelijk zelf ontrafelen.

Door zijn zoektocht komt hij in contact met de eigenaardige Alicia Gris. Alicia Gris houdt zelf veel pijnlijke ervaringen over aan haar geboortestad Barcelona. Het labyrint der geesten vertelt ons hoe zij samen met Daniel op nog meer mysterie stuiten en samen de ontknoping ontdekken.

Aanrader voor?

De trouwe fans van de reeks konden natuurlijk niet wachten tot de uiteindelijke finale van deze reeks werd aangekondigd. Dit verhaal zal zeker door alle liefhebbers met gretigheid worden gelezen. Dit spannend verhaal weet een ieder die van een boeiende roman houdt te bekoren.

Volgens een recensent worden in dit boek alle eindjes van de overige delen aan elkaar vastgemaakt en komen verschillende thema's zoals verraad, romantiek, mysterie en corruptie allemaal aan bod. Tevens geeft het nieuwe personage Alicia Gris, een femme fatale, een extra dimensie aan het verhaal.

Luister gratis naar Het labyrint der geesten

Deze onthullende roman is voor 30 dagen gratis te beluisteren. Zelfs wanneer je de vorige delen nog niet hebt gehoord of gelezen, zal je de verhaallijn makkelijk kunnen volgen, aangezien de schrijver voldoende uitleg verschaft. Je hebt de mogelijkheid om het verhaal nu via verschillende apps te beluisteren.