Het meisje in de toren
Luister gratis:
Storytel
30 dagen gratis
BookBeat
90 dagen gratis
Nextory
40 dagen gratis

Het meisje in de toren

Het meisje in de toren gaat over Vasilisa die opgroeit aan de rand van een Russische wildernis en waar sneeuwbanken de dakrand van het houten huis van haar familie bereiken. Vasilisa’s gave om te zien wat anderen zien, trok haar de aandacht van Morozko - Frost, de winterdemon uit de verhalenserie. Samen hebben ze haar volk van de ondergang gered. Maar de hulp van Frost brengt kosten met zich mee, en de mensen hebben Vasilisa als heks veroordeeld. Luister gratis naar het boek gedurende 30 dagen!

Samenvatting

In Het meisje in de toren wordt Vasilisa verdreven uit haar huis door bange dorpelingen. Haar opties zijn het huwelijk of het klooster. In plaats daarvan kiest ze voor avontuur, verkleed als jongen op haar hengst Solovey. Maar nadat Vasilisa in een schermutseling met bandieten zegeviert, verandert alles.

In Moskou wordt ze gezien als held voor haar heldendaden. Ze durft niet aan de rechtbank te onthullen dat ze een meisje is, want als haar bedrog wordt ontdekt, kan dit vreselijke gevolgen hebben. Beluister Het meisje in de toren gratis gedurende 30 dagen!

Voor wie is het boek?

Het boek is zowel voor jong en oud. Arden levert opnieuw een boeiende fantasie die Russische folklore en geschiedenis combineert met een heerlijke opbouw en levendige karakters. Het is een sensueel, prachtig geschreven en emotioneel opwindende fantasie. Sprookjes worden niet beter dan wat je hoort in dit luisterboek.

Arden's weelderige, lyrische schrijfstijl cultiveert een bedwelmende, diepgewortelde sfeer, en haar geweldige gevoel voor tempo zorgt ervoor dat ​​de roman geen moment zonder spanning zit. Dit derde boek uit de serie is opnieuw een meesterlijk verteld verhaal dat door de meeste lezers vier tot vijf sterren krijgt.

Luister gratis naar Het meisje in de toren

Je kunt nu gratis gedurende 30 dagen genieten van het audioboek Het meisje in de toren. Hiervoor staan enkele luisterboekapps tot je beschikking om uit te kiezen. Maak een lange autorit aangenaam of vrolijk somber woon-werkverkeer op met een goede, bevredigende luisterervaring van deze wereldwijde bestseller.